Kaçak avcıya suçüstü

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2019 - 10:23, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1604+ kez okundu.
 

Kaçak avcıya suçüstü

İzmir'in Aliağa İlçesinde, Avda Kullanılması Yasak Olan Tırıvırı İle Balık Avlanan Bir Kişi Suçüstü Yakalandı.
İzmir’in Aliağa ilçesinde, avda kullanılması yasak olan tırıvırı ile balık avlayan bir kişi suçüstü yakalandı. Sahil güvenlik ekipleri, ihbar üzerine Avcı Ramadan Parkı’ndaki sahil kısmında inceleme yaptı. Sahilde, avda kullanılması yasak olan, yaklaşık yarım metrekare büyüklüğünde ve ucunda mini bir kurşun ağırlığı bulunan ağla balık avlanan şahıs suçüstü yakalandı. Ele geçirilen malzemelere sahil güvenlik ekibi tarafından el konulurken, tırıvırı avcılığı yapan şahsa bin 635 TL para cezası uygulanacağı belirtildi.
İzmir'in Aliağa İlçesinde, Avda Kullanılması Yasak Olan Tırıvırı İle Balık Avlanan Bir Kişi Suçüstü Yakalandı.

İzmir’in Aliağa ilçesinde, avda kullanılması yasak olan tırıvırı ile balık avlayan bir kişi suçüstü yakalandı.

Sahil güvenlik ekipleri, ihbar üzerine Avcı Ramadan Parkı’ndaki sahil kısmında inceleme yaptı. Sahilde, avda kullanılması yasak olan, yaklaşık yarım metrekare büyüklüğünde ve ucunda mini bir kurşun ağırlığı bulunan ağla balık avlanan şahıs suçüstü yakalandı.

Ele geçirilen malzemelere sahil güvenlik ekibi tarafından el konulurken, tırıvırı avcılığı yapan şahsa bin 635 TL para cezası uygulanacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.