Karlı üs bölgelerinde vatan nöbeti!

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2022 - 11:03, Güncelleme: 20.12.2022 - 11:03 4382+ kez okundu.
 

Karlı üs bölgelerinde vatan nöbeti!

Karlı üs bölgelerinde vatan nöbeti
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, üs bölgelerinde zor iklim şartlarında görev yapan kahraman güvenlik güçleriyle bir araya geldi. Vali Akbıyık, beraberindeki İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar ile kar kalınlığının yer yer iki metreyi bulduğu üs bölgelerini ziyaret etti. Vali Akbıyık, 3 bin 300 rakımlı Yüksekova Göllerbaşı Üs Bölgesini ziyaret ederek, zorlu hava şartlarında görev başında olan kahraman güvenlik güçleriyle sohbet edip görevlerinde başarılar diledi.
Karlı üs bölgelerinde vatan nöbeti

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, üs bölgelerinde zor iklim şartlarında görev yapan kahraman güvenlik güçleriyle bir araya geldi.
Vali Akbıyık, beraberindeki İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar ile kar kalınlığının yer yer iki metreyi bulduğu üs bölgelerini ziyaret etti. Vali Akbıyık, 3 bin 300 rakımlı Yüksekova Göllerbaşı Üs Bölgesini ziyaret ederek, zorlu hava şartlarında görev başında olan kahraman güvenlik güçleriyle sohbet edip görevlerinde başarılar diledi.

Hakkari HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.