Karşıyaka Belediyesi'nde Ekonomik Alarm!

GÜNDEM/GÜNCEL (wep haberi ) - | 03.05.2024 - 11:56, Güncelleme: 03.05.2024 - 11:56 1286+ kez okundu.
 

Karşıyaka Belediyesi'nde Ekonomik Alarm!

Ünal, işçilerin haklarını alamadığı için borç batağına sürüklendiğini dile getirdi
Borç Batağına Sürüklenen İşçiler   Karşıyaka Belediyesi'nin Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda, AK Partili Meclis Üyesi Hasan Ünal, işçilerin ekonomik sıkıntılarını gündeme getirerek önemli bir uyarıda bulundu. Ünal, işçilerin haklarını alamadığı için borç batağına sürüklendiğini dile getirdi. Ünal, toplantıda yaptığı konuşmada işçilerin maaşlarını düzensiz ve eksik aldığını belirtti. Birçoğunun bankaların kara listesine girdiğini, yuvalarının dağıldığını ve birçoğunun tefecilere mahkum olduğunu vurguladı. Ayrıca, kredi kartı borçlarının patladığını ve işçi emekçilerin yaşadığı ekonomik krizin vahametini ortaya koydu. Ünal, konuşmasının devamında belediye yönetimine yönelerek, 5 yıllık bir enkazın düzeltilmesi gerektiğini ve işçi maaşlarının düzenli olarak ödenmesi gerektiğini dile getirdi. Ayrıca, üç aydır ödenmeyen sosyal denge tazminatlarının ne zaman ödeneceği konusunda da netlik istedi. Karşıyaka'da 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'nın bir matem günü havasında geçtiğini belirten Ünal, bu finansal krizin Karşıyaka halkı tarafından bilinmesi gerektiğini ifade etti. Karşıyaka Belediyesi'nin bu ekonomik sıkıntıları çözme ve işçilerin haklarını koruma konusundaki adımları ise merakla bekleniyor.  
Ünal, işçilerin haklarını alamadığı için borç batağına sürüklendiğini dile getirdi

Borç Batağına Sürüklenen İşçiler

 

Karşıyaka Belediyesi'nin Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda, AK Partili Meclis Üyesi Hasan Ünal, işçilerin ekonomik sıkıntılarını gündeme getirerek önemli bir uyarıda bulundu. Ünal, işçilerin haklarını alamadığı için borç batağına sürüklendiğini dile getirdi.

Ünal, toplantıda yaptığı konuşmada işçilerin maaşlarını düzensiz ve eksik aldığını belirtti. Birçoğunun bankaların kara listesine girdiğini, yuvalarının dağıldığını ve birçoğunun tefecilere mahkum olduğunu vurguladı. Ayrıca, kredi kartı borçlarının patladığını ve işçi emekçilerin yaşadığı ekonomik krizin vahametini ortaya koydu.

Ünal, konuşmasının devamında belediye yönetimine yönelerek, 5 yıllık bir enkazın düzeltilmesi gerektiğini ve işçi maaşlarının düzenli olarak ödenmesi gerektiğini dile getirdi. Ayrıca, üç aydır ödenmeyen sosyal denge tazminatlarının ne zaman ödeneceği konusunda da netlik istedi.

Karşıyaka'da 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'nın bir matem günü havasında geçtiğini belirten Ünal, bu finansal krizin Karşıyaka halkı tarafından bilinmesi gerektiğini ifade etti.

Karşıyaka Belediyesi'nin bu ekonomik sıkıntıları çözme ve işçilerin haklarını koruma konusundaki adımları ise merakla bekleniyor.

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.