Katar’ın Ankara Büyükelçisi Salim Mübarek Al Şafi Ürgüp'te

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2020 - 03:39, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2328+ kez okundu.
 

Katar’ın Ankara Büyükelçisi Salim Mübarek Al Şafi Ürgüp'te

Katar’ın Ankara Büyükelçisi Salim Mübarek Al Şafi Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ile görüştü.
Akşam saatlerinde Ürgüp’e gelen Katar’ın Ankara Büyükelçisi Salim Mübarek Al Şafi, konaklamak için tercih ettiği Karağandere Mahallesindeki Sacred House Hotel'de Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'le görüştü. Ürgüp ile ilgili çeşitli bilgiler aktaran Başkan Aktürk, Büyükelçi Salim Mübarek Al Şafi'yi Ürgüp'te ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Misafir Büyükelçi'ye günün anısına çini işleme bir hediye de veren Başkan Aktürk, bazı iş insanlarının da katıldığı görüşmede Ürgüp ve turizm sektörü ile ilgili bilgiler aktardı.
Katar’ın Ankara Büyükelçisi Salim Mübarek Al Şafi Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ile görüştü.

Akşam saatlerinde Ürgüp’e gelen Katar’ın Ankara Büyükelçisi Salim Mübarek Al Şafi, konaklamak için tercih ettiği Karağandere Mahallesindeki Sacred House Hotel'de Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'le görüştü.
Ürgüp ile ilgili çeşitli bilgiler aktaran Başkan Aktürk, Büyükelçi Salim Mübarek Al Şafi'yi Ürgüp'te ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Misafir Büyükelçi'ye günün anısına çini işleme bir hediye de veren Başkan Aktürk, bazı iş insanlarının da katıldığı görüşmede Ürgüp ve turizm sektörü ile ilgili bilgiler aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.