Kaymakam Halim: "Yarencilik geleneğini önemsiyoruz”

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.09.2019 - 10:55, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1554+ kez okundu.
 

Kaymakam Halim: "Yarencilik geleneğini önemsiyoruz”

‘ahde Vefa Yareni’ Yönetim Kurulu Üyeleri Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim’i Makamında Ziyaret Etti
Kütahya’nın Simav ilçesinde, ’Yarencilik’ geleneği yönetim kurulu üyeleri, Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim’i makamında ziyaret etti. Yarenbaşı Kemal Makas ve yönetim kurulu üyeleri ile köşe ihtiyarı Taner Kazcıoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette, Simav’daki Yarencilik geleneğinin geçmişten günümüze tarihi gelişimi anlatıldı. Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, ’Y’arencilik’ geleneğinde kişilerin sevgi, saygı hoşgörü ve itibar sahibi olmanın çok önemli olduğunu gördüklerini ifade etti. Halim, Yarencilik geleneğini yaşatmak amacıyla yeni kurulan ‘Ahde vefa’ yareni yönetim kuruluna teşekkür etti. Yarenbaşı Makas tarafından Kaymakam Halim’e yaren hediyesi takdim edildi.
‘ahde Vefa Yareni’ Yönetim Kurulu Üyeleri Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim’i Makamında Ziyaret Etti

Kütahya’nın Simav ilçesinde, ’Yarencilik’ geleneği yönetim kurulu üyeleri, Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim’i makamında ziyaret etti.

Yarenbaşı Kemal Makas ve yönetim kurulu üyeleri ile köşe ihtiyarı Taner Kazcıoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette, Simav’daki Yarencilik geleneğinin geçmişten günümüze tarihi gelişimi anlatıldı.

Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, ’Y’arencilik’ geleneğinde kişilerin sevgi, saygı hoşgörü ve itibar sahibi olmanın çok önemli olduğunu gördüklerini ifade etti. Halim, Yarencilik geleneğini yaşatmak amacıyla yeni kurulan ‘Ahde vefa’ yareni yönetim kuruluna teşekkür etti.

Yarenbaşı Makas tarafından Kaymakam Halim’e yaren hediyesi takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.