Kayseri Süper Amatör Küme: Atletikspor’a 1 puan yetecek

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2023 - 09:57, Güncelleme: 25.03.2023 - 08:39 1492+ kez okundu.
 

Kayseri Süper Amatör Küme: Atletikspor’a 1 puan yetecek

Kayseri Süper Amatör Küme: Atletikspor’a 1 puan yetecek
Kayseri Süper Amatör Küme A Grubu’nda mücadele veren Kayseri Atletikspor, 1 puan daha kazanırsa Play-Off grubuna kalmayı garantileyecek.Kayseri Süper Amatör Küme’de son 2 haftaya girildi. A Grubu’nda Kayseri Atletikspor, Kocasinan Şimşekspor ve Kayserigücü arasındaki Play-Off yarışı sürüyor. İlk 2 takımın Kayseri şampiyonunu belirleyecek Play-Off’a yükseleceği A Grubu’nda 46 puanla Atletikspor liderlik koltuğunda bulunuyor. Şimşekspor’un 43 puanla ikinci sırada yer aldığı grupta, 41 puanlı Kayserigücü de üçüncü sırada.Lider Atletikspor, bu hafta oynayacağı Yemlihaspor maçından 1 puan dahi çıkarsa Play-Off grubuna yükselmiş olacak. Atletikspor, grubu lider bitirirse Play-Off’ta B Grubu ikincisi ile karşılaşacak.
Kayseri Süper Amatör Küme: Atletikspor’a 1 puan yetecek
Kayseri Süper Amatör Küme A Grubu’nda mücadele veren Kayseri Atletikspor, 1 puan daha kazanırsa Play-Off grubuna kalmayı garantileyecek.
Kayseri Süper Amatör Küme’de son 2 haftaya girildi. A Grubu’nda Kayseri Atletikspor, Kocasinan Şimşekspor ve Kayserigücü arasındaki Play-Off yarışı sürüyor. İlk 2 takımın Kayseri şampiyonunu belirleyecek Play-Off’a yükseleceği A Grubu’nda 46 puanla Atletikspor liderlik koltuğunda bulunuyor. Şimşekspor’un 43 puanla ikinci sırada yer aldığı grupta, 41 puanlı Kayserigücü de üçüncü sırada.
Lider Atletikspor, bu hafta oynayacağı Yemlihaspor maçından 1 puan dahi çıkarsa Play-Off grubuna yükselmiş olacak. Atletikspor, grubu lider bitirirse Play-Off’ta B Grubu ikincisi ile karşılaşacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.