Kazım Yurdakul ;Artık, apaçık anlatma zamanı

AKTÜEL/MAGAZİN 13.02.2023 - 17:32, Güncelleme: 13.02.2023 - 17:39 6151+ kez okundu.
 

Kazım Yurdakul ;Artık, apaçık anlatma zamanı

Araştırmacı yazar ve Psikolog Kazım Yurdakul bu akşam İstiklal savaşımızın son muharebesi başlığı ile paylaştı
Araştırmacı yazar ve Psikolog Kazım Yurdakul akşam ki yayınlanacak canlı yayın için açıklama yaptı  Canlı yayını  saat 22:00 de https://www.habergundemim.com/canli-tv den izleye bilirsiniz  Yurdakul ;Hep anlattık ama üstü kapalı, sonu hayırlı anlattık biz; farklı olarak! Artık, apaçık anlatma zamanı... Klasikleşen davetimi şimdi, gerçekten anlayacaksınız "29.10.2023'TE bugün farklı tarafta görülen tüm kesimler HEP BERABER HALAY ÇEKECEĞİZ." ne demekmiş???  "Olağanüstü hal olmadan seçim olmaz" dedik. 10 yıl önce "Önce karışacak; sonra barışacak" dedik. Elbette boşa demedik. BU AKŞAM:  - Haarp gerçektir? 1997 Abd Sav Bak. 1999 Türk Gen Kur raporları ile... - Terörist ABD yeni bir alan daha açtı Eko-Terörizm - ABD Türkiye'ye saldırır mı? Neden Lozan a dair tarihleri işaretliyor?  - ABD son kez SEVR-WILSON ile geliyor. Gezi, 17-25, 15-07... Hepsi, sadece antrenmandı - Türk Dünyası - PentaNato Savaşı nın sebepleri... - Bu yıl tam olarak neler olacak. 2013'te 2025' listelemiştik (%80 gerçekleşti şimdilik). Şu an çok zor olmasa gerek! - Suriyeli, Ukraynalı, Hataylı geldikçe kira arttırandan adam olmaz ki parayı naapsın! - Faşist şizofren, hukuksuz, zalim ÜLKÜCÜ OLMAZ! Ülküyü de Ülkünün 1 numarası Efendimiz'i (sav) de, Mete Han'ı da, "Türk" ismini de karalamayın; FIRSATTAN İŞKENCE RİNGİ DOĞURAN, BİR HALTA YARAMAZ KIMIL SÜRÜSÜ SİZİİİ!!! - Az kaldı, Haram Ay bitiyor! - "Adam" her yerde Adam... Hüseyin ve Refik... Pagan her yerde Pagan... Nasuh ve Sinan...
Araştırmacı yazar ve Psikolog Kazım Yurdakul bu akşam İstiklal savaşımızın son muharebesi başlığı ile paylaştı

Araştırmacı yazar ve Psikolog Kazım Yurdakul akşam ki yayınlanacak canlı yayın için açıklama yaptı 

Canlı yayını  saat 22:00 de https://www.habergundemim.com/canli-tv den izleye bilirsiniz 

Yurdakul ;Hep anlattık ama üstü kapalı, sonu hayırlı anlattık biz; farklı olarak! Artık, apaçık anlatma zamanı... Klasikleşen davetimi şimdi, gerçekten anlayacaksınız "29.10.2023'TE bugün farklı tarafta görülen tüm kesimler HEP BERABER HALAY ÇEKECEĞİZ." ne demekmiş???

 "Olağanüstü hal olmadan seçim olmaz" dedik. 10 yıl önce "Önce karışacak; sonra barışacak" dedik. Elbette boşa demedik.

BU AKŞAM: 

- Haarp gerçektir? 1997 Abd Sav Bak.
1999 Türk Gen Kur raporları ile...

- Terörist ABD yeni bir alan daha açtı Eko-Terörizm

- ABD Türkiye'ye saldırır mı? Neden Lozan a dair tarihleri işaretliyor? 

- ABD son kez SEVR-WILSON ile geliyor. Gezi, 17-25, 15-07... Hepsi, sadece antrenmandı

- Türk Dünyası - PentaNato Savaşı nın sebepleri...

- Bu yıl tam olarak neler olacak. 2013'te 2025' listelemiştik (%80 gerçekleşti şimdilik). Şu an çok zor olmasa gerek!

- Suriyeli, Ukraynalı, Hataylı geldikçe kira arttırandan adam olmaz ki parayı naapsın!

- Faşist şizofren, hukuksuz, zalim ÜLKÜCÜ OLMAZ! Ülküyü de Ülkünün 1 numarası Efendimiz'i (sav) de, Mete Han'ı da, "Türk" ismini de karalamayın; FIRSATTAN İŞKENCE RİNGİ DOĞURAN, BİR HALTA YARAMAZ KIMIL SÜRÜSÜ SİZİİİ!!!
- Az kaldı, Haram Ay bitiyor!
- "Adam" her yerde Adam... Hüseyin ve Refik... Pagan her yerde Pagan... Nasuh ve Sinan...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.