Kenti ayılar bastı!

ÇEVRE/DOĞA/HAVA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2022 - 12:07, Güncelleme: 10.10.2022 - 12:08 1328+ kez okundu.
 

Kenti ayılar bastı!

Tunceli’de ayılar şehre indi
Tunceli’nin Pülümür ilçesinde yiyecek bulmak için şehir merkezine inen ayılar, cep telefonu kamerasına yansıdı. Son dönemlerde ayıların şehre inmesi ile gündeme gelen Pülümür ilçesi, yine bu hayvanlara ev sahipliği yaptı. Yaklaşık 10 ayı, yiyecek bulamadıkları için kent merkezine kadar indi. Cadde ve ara tarlalara giren ayılar, vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarına kaydedildi. Araç ışıklarını gören ayılar, bir süre sonra gözden kayboldu.   gündemim  
Tunceli’de ayılar şehre indi

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde yiyecek bulmak için şehir merkezine inen ayılar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
Son dönemlerde ayıların şehre inmesi ile gündeme gelen Pülümür ilçesi, yine bu hayvanlara ev sahipliği yaptı. Yaklaşık 10 ayı, yiyecek bulamadıkları için kent merkezine kadar indi. Cadde ve ara tarlalara giren ayılar, vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarına kaydedildi. Araç ışıklarını gören ayılar, bir süre sonra gözden kayboldu.

 

gündemim

 

Tunceli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.