Kerem Aktürkoğlu'nun Hat-Trick'iyle Milli Takım İzlanda'yı Mağlup Etti: 3-1

SPOR 10.09.2024 - 00:28, Güncelleme: 10.09.2024 - 00:28 6467 kez okundu.
 

Kerem Aktürkoğlu'nun Hat-Trick'iyle Milli Takım İzlanda'yı Mağlup Etti: 3-1

A Milli Futbol Takımımız, Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci maçında İzlanda'yı 3-1 mağlup ederek, İzmir Gürsel Aksel Stadı'nda coşkulu bir galibiyet elde etti. Milli takımımızın gollerini Kerem Aktürkoğlu kaydederken, 25 yaşındaki futbolcu İzlanda karşısında adeta yıldızlaştı.
Kerem Aktürkoğlu İzlanda karşısında hat-trick yaptı. Karşılaşmanın başında ve ikinci yarıda attığı gollerle Milli Takımımızı galibiyete taşıyan Kerem Aktürkoğlu, bu maçta tam üç golle yıldızlaştı. 2. dakikada Umut Nayir'in pasıyla penaltı noktasında buluştuğu topu ağlara göndererek maçın skorunu açan Kerem, İzlanda savunmasını aşarak milli takımımızı öne geçirdi. İlk yarı 1-1 sona ererken, İzlanda Palsson'un attığı golle beraberliği sağladı. Ancak ikinci yarıda Kerem sahneye tekrar çıktı. 52. dakikada Eren'in pasını güzel bir vuruşla değerlendiren Aktürkoğlu, Türkiye'yi bir kez daha öne geçirdi. 88. dakikada ise Arda Güler'in asistini gole çevirerek skoru 3-1'e taşıdı ve takımımıza galibiyeti getirdi. Kerem Aktürkoğlu'nun maçın 57. dakikasında attığı bir gol ofsayt nedeniyle iptal edilse de, başarılı futbolcu toplamda üç gol atarak hat-trick yapmayı başardı. Türkiye, bu sonuçla Uluslar B Ligi'nde ikinci maçlar sonunda puanını 4'e yükseltti ve gruptaki ilk galibiyetini aldı. Maçta dikkat çeken diğer anlar arasında Arda Güler'in köşe vuruşundan İrfan Can'ın kafa şutu, Umut Nayir'in kaçırdığı gol fırsatları ve İzlanda'nın beraberlik golü vardı. Karşılaşma boyunca İzmirli futbolseverler, milli takımı desteklemek için tribünleri doldurdu ve 9 Eylül’ün kurtuluş coşkusuyla Türk bayraklarıyla stadı süslediler. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve İzlanda Futbol Federasyonu Başkanı Thorvaldur Örlygsson da müsabakayı izleyenler arasında yer aldı. Maçtan sonra Türk futbolseverler, milli takımın zaferini marşlar eşliğinde coşkuyla kutladı.  
A Milli Futbol Takımımız, Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci maçında İzlanda'yı 3-1 mağlup ederek, İzmir Gürsel Aksel Stadı'nda coşkulu bir galibiyet elde etti. Milli takımımızın gollerini Kerem Aktürkoğlu kaydederken, 25 yaşındaki futbolcu İzlanda karşısında adeta yıldızlaştı.

Kerem Aktürkoğlu İzlanda karşısında hat-trick yaptı.

Karşılaşmanın başında ve ikinci yarıda attığı gollerle Milli Takımımızı galibiyete taşıyan Kerem Aktürkoğlu, bu maçta tam üç golle yıldızlaştı. 2. dakikada Umut Nayir'in pasıyla penaltı noktasında buluştuğu topu ağlara göndererek maçın skorunu açan Kerem, İzlanda savunmasını aşarak milli takımımızı öne geçirdi. İlk yarı 1-1 sona ererken, İzlanda Palsson'un attığı golle beraberliği sağladı.

Ancak ikinci yarıda Kerem sahneye tekrar çıktı. 52. dakikada Eren'in pasını güzel bir vuruşla değerlendiren Aktürkoğlu, Türkiye'yi bir kez daha öne geçirdi. 88. dakikada ise Arda Güler'in asistini gole çevirerek skoru 3-1'e taşıdı ve takımımıza galibiyeti getirdi.

Kerem Aktürkoğlu'nun maçın 57. dakikasında attığı bir gol ofsayt nedeniyle iptal edilse de, başarılı futbolcu toplamda üç gol atarak hat-trick yapmayı başardı. Türkiye, bu sonuçla Uluslar B Ligi'nde ikinci maçlar sonunda puanını 4'e yükseltti ve gruptaki ilk galibiyetini aldı.

Maçta dikkat çeken diğer anlar arasında Arda Güler'in köşe vuruşundan İrfan Can'ın kafa şutu, Umut Nayir'in kaçırdığı gol fırsatları ve İzlanda'nın beraberlik golü vardı. Karşılaşma boyunca İzmirli futbolseverler, milli takımı desteklemek için tribünleri doldurdu ve 9 Eylül’ün kurtuluş coşkusuyla Türk bayraklarıyla stadı süslediler.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve İzlanda Futbol Federasyonu Başkanı Thorvaldur Örlygsson da müsabakayı izleyenler arasında yer aldı. Maçtan sonra Türk futbolseverler, milli takımın zaferini marşlar eşliğinde coşkuyla kutladı.

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.