Keşan’da huzur ve güven uygulaması

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2022 - 10:11, Güncelleme: 08.10.2022 - 10:12 1150+ kez okundu.
 

Keşan’da huzur ve güven uygulaması

Edirne’nin Keşan ilçesinde yapılan huzur ve güven uygulamasında 989 kişinin kimlik sorgusu yapıldı. Bir firarinin yakalandıı denetimlerde yaklaşık 36 bin lira ceza kesildi.
Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde huzur ve güven uygulaması gerçekleştirdi. Yaklaşık 2 saat süren ve 118 personelin katıldığı çalışmalarda 989 kişinin GBT’si sorgulandı. Çok sayıda kahvehane, motosiklet tamircisi, hurdacı gibi yerlerin denetlendiği uygulamalarda hırsızlık suçundan aranan ve firari olan bir şahıs yakalandı. Trafik kontrolleri ile süren denetimlerde ise 2 otomobil ve 1 motosiklet trafikten men edilirken, denetlenen 83 araçtan 21’inin sürücü ve sahiplerine ihlal ettikleri kanunun ilgili maddelerinden toplamda 35 bin 539 lira cezai işlem uygulandı.
Edirne’nin Keşan ilçesinde yapılan huzur ve güven uygulamasında 989 kişinin kimlik sorgusu yapıldı. Bir firarinin yakalandıı denetimlerde yaklaşık 36 bin lira ceza kesildi.

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde huzur ve güven uygulaması gerçekleştirdi. Yaklaşık 2 saat süren ve 118 personelin katıldığı çalışmalarda 989 kişinin GBT’si sorgulandı.
Çok sayıda kahvehane, motosiklet tamircisi, hurdacı gibi yerlerin denetlendiği uygulamalarda hırsızlık suçundan aranan ve firari olan bir şahıs yakalandı.
Trafik kontrolleri ile süren denetimlerde ise 2 otomobil ve 1 motosiklet trafikten men edilirken, denetlenen 83 araçtan 21’inin sürücü ve sahiplerine ihlal ettikleri kanunun ilgili maddelerinden toplamda 35 bin 539 lira cezai işlem uygulandı.

Edirne HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.