Kılıçdaroğlu'na gönderme

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.07.2018 - 16:22, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 1435+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu'na gönderme

Türkiye'de yerli ve milli İHA ve SİHA'da ilkleri gerçekleştiren Baykar Makine Müdürü Selçuk Bayraktar, Kılıçdaroğlu'nun iftiralarına sosyal medya üzerinden anlamlı bir cevap verdi.
Türkiye'de yerli ve milli İHA ve SİHA'da ilkleri gerçekleştiren Baykar Makine Müdürü Selçuk Bayraktar, Kılıçdaroğlu'nun iftiralarına sosyal medya üzerinden anlamlı bir cevap verdi.  Kılıçdaroğlu'nun MAN adası ile ilgili Özdemir Bayraktar ile ilgili iftiraları sonrasın mahkeme Kılıçdaroğlu'nu 60 bin lira tazminata mahkum etti. Bugün çıkan bu kararın ardından Selçuk Bayraktar twitter hesabından şöyle bir paylaşımda bulundu:  "Karalamalar, iftiralar Aziz Milletimiz için çalışmamızı engelleyemeyecektir..."
Türkiye'de yerli ve milli İHA ve SİHA'da ilkleri gerçekleştiren Baykar Makine Müdürü Selçuk Bayraktar, Kılıçdaroğlu'nun iftiralarına sosyal medya üzerinden anlamlı bir cevap verdi.

Türkiye'de yerli ve milli İHA ve SİHA'da ilkleri gerçekleştiren Baykar Makine Müdürü Selçuk Bayraktar, Kılıçdaroğlu'nun iftiralarına sosyal medya üzerinden anlamlı bir cevap verdi. 

Kılıçdaroğlu'nun MAN adası ile ilgili Özdemir Bayraktar ile ilgili iftiraları sonrasın mahkeme Kılıçdaroğlu'nu 60 bin lira tazminata mahkum etti. Bugün çıkan bu kararın ardından Selçuk Bayraktar twitter hesabından şöyle bir paylaşımda bulundu: 

"Karalamalar, iftiralar Aziz Milletimiz için çalışmamızı engelleyemeyecektir..."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.