Kılıçdaroğlu'ndan 'kriz'e destek

SİYASET/POLİTİKA 16.01.2023 - 12:05, Güncelleme: 16.01.2023 - 12:05 1851+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu'ndan 'kriz'e destek

Kılıçdaroğlu'ndan 'kriz'e destek
Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'nun cumhurbaşkanı seçilir ve kendilerini dinlemezse kriz çıkacağını söylemesinin ardından Kılıçdaroğlu'da Davutoğlu'na hak verdi. Bir televizyon programına katılan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; ''Uçağa bindiğinizde bile tek kaptan yoktur zaten. Bir kaptan ve kaptan yardımları olacak, bu işler hep böyledir. Dolayısıyla hiçbir devlet bir kişiye emanet edilmemiştir, edilemez'' dedi.
Kılıçdaroğlu'ndan 'kriz'e destek

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'nun cumhurbaşkanı seçilir ve kendilerini dinlemezse kriz çıkacağını söylemesinin ardından Kılıçdaroğlu'da Davutoğlu'na hak verdi.
Bir televizyon programına katılan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu;

''Uçağa bindiğinizde bile tek kaptan yoktur zaten. Bir kaptan ve kaptan yardımları olacak, bu işler hep böyledir. Dolayısıyla hiçbir devlet bir kişiye emanet edilmemiştir, edilemez'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.