Kıskançlık Cinayeti: Cesedin Başında Polisi Bekledi

EGE HABERLERİ 08.07.2024 - 10:38, Güncelleme: 08.07.2024 - 10:38 5458+ kez okundu.
 

Kıskançlık Cinayeti: Cesedin Başında Polisi Bekledi

İzmir'de kıskançlık nedeniyle işlenen korkunç bir cinayet, bölgeyi şok etti. Urla Neyzen Teyfik Caddesi Atatürk Mahallesi'nde meydana gelen olayda, M.E. (41), arkadaşının yanında gördüğü Cem Hortum'u (35) av tüfeğiyle vurarak öldürdü ve ardından cesedin başında polisi bekledi.
Zanlı suçunu itiraf etti. Edinilen bilgiye göre, M.E., bir süre önce tanıştığı ve arkadaşı olan kadın ile balıkçılık yapan Cem Hortum'u birlikte gördü. Hortum'un telefon numarasını aldıktan sonra onu arayıp konuşmak için sahilde buluşmaya çağırdı. Buluşma sırasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. M.E., yakında bulunan bir karavandan aldığı av tüfeğiyle Hortum'a ateş etti. Karnından ve kalbinden vurulan Hortum, olay yerinde hayatını kaybetti. M.E. ise 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak kendisini ihbar etti. Daha önce de cinayet işlediği ve 16 yıl cezaevinde kaldığı öğrenilen M.E., olay yerine gelen polis ekiplerine teslim oldu ve suç aletiyle birlikte gözaltına alındı. Cem Hortum'un ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde hayatını kaybettiği belirlendi ve cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. M.E.'nin polise verdiği ifadede, "Kendisini arkadaşımın yanında gördüm. Konuşmak için telefonla arayıp yanıma çağırdım. Beni tehdit etti. Bir şey yapacak diye korktum. Tüfekle ateş edip öldürdüm," dediği öğrenildi. Cinayet zanlısı M.E.'nin daha önce de bir kişiyi öldürmek suçundan 16 yıl cezaevinde kaldığı ortaya çıktı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.E., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Bu korkunç olay, kıskançlığın ve öfkenin kontrolsüz bir şekilde nasıl trajik sonuçlara yol açabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Bölge halkı, yaşanan bu üzücü olayın şokunu atlatmaya çalışırken, yetkililer cinayetle ilgili detaylı soruşturmasını sürdürüyor.  
İzmir'de kıskançlık nedeniyle işlenen korkunç bir cinayet, bölgeyi şok etti. Urla Neyzen Teyfik Caddesi Atatürk Mahallesi'nde meydana gelen olayda, M.E. (41), arkadaşının yanında gördüğü Cem Hortum'u (35) av tüfeğiyle vurarak öldürdü ve ardından cesedin başında polisi bekledi.

Zanlı suçunu itiraf etti.

Edinilen bilgiye göre, M.E., bir süre önce tanıştığı ve arkadaşı olan kadın ile balıkçılık yapan Cem Hortum'u birlikte gördü. Hortum'un telefon numarasını aldıktan sonra onu arayıp konuşmak için sahilde buluşmaya çağırdı. Buluşma sırasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. M.E., yakında bulunan bir karavandan aldığı av tüfeğiyle Hortum'a ateş etti. Karnından ve kalbinden vurulan Hortum, olay yerinde hayatını kaybetti. M.E. ise 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak kendisini ihbar etti.

Daha önce de cinayet işlediği ve 16 yıl cezaevinde kaldığı öğrenilen M.E., olay yerine gelen polis ekiplerine teslim oldu ve suç aletiyle birlikte gözaltına alındı. Cem Hortum'un ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde hayatını kaybettiği belirlendi ve cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

M.E.'nin polise verdiği ifadede, "Kendisini arkadaşımın yanında gördüm. Konuşmak için telefonla arayıp yanıma çağırdım. Beni tehdit etti. Bir şey yapacak diye korktum. Tüfekle ateş edip öldürdüm," dediği öğrenildi.

Cinayet zanlısı M.E.'nin daha önce de bir kişiyi öldürmek suçundan 16 yıl cezaevinde kaldığı ortaya çıktı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.E., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bu korkunç olay, kıskançlığın ve öfkenin kontrolsüz bir şekilde nasıl trajik sonuçlara yol açabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Bölge halkı, yaşanan bu üzücü olayın şokunu atlatmaya çalışırken, yetkililer cinayetle ilgili detaylı soruşturmasını sürdürüyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.