Koç Ailesine yeni bir üye daha katıldı.

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2020 - 10:11, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1935+ kez okundu.
 

Koç Ailesine yeni bir üye daha katıldı.

Habergündemim genel yayın müdürü Haticeylem KOÇ ve Abdülvahit KOÇ un bir kızları daha oldu.
Dün akşam İzmir Özel Can Hastanesi’nde Gerçekleşen dogum sonrası, sağlıklı bir kız çocukları daha olan çift, mutlu haberi sosyal medyadan duyurdu. İzmir Özel Can Hastanesi’nde Op. Dr İrfan ÖZER in başarılı  bir operasyonu sonrası dünyaya gözlerini açan Koç bebeğe Habergündemim Ailesi olarak hoş geldin diyoruz. 
Habergündemim genel yayın müdürü Haticeylem KOÇ ve Abdülvahit KOÇ un bir kızları daha oldu.

Dün akşam İzmir Özel Can Hastanesi’nde Gerçekleşen dogum sonrası, sağlıklı bir kız çocukları daha olan çift, mutlu haberi sosyal medyadan duyurdu.


İzmir Özel Can Hastanesi’nde Op. Dr İrfan ÖZER in başarılı  bir operasyonu sonrası dünyaya gözlerini açan Koç bebeğe Habergündemim Ailesi olarak hoş geldin diyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.