Konak'ın spor okullarında kış sezonu başlıyor

25.09.2024 - 14:02, Güncelleme: 25.09.2024 - 14:02 90 kez okundu.
 

Konak'ın spor okullarında kış sezonu başlıyor

Konak Belediyesi’nin spor okullarında kış sezonu 1 Ekim’de başlıyor. 4-7 yaş ve 8-14 yaş arası çocuklar ile her yaştan kadının spor yapabilmesine imkan tanıyan kurslara kayıtlar devam ediyor. 9 ayrı merkezde, 7 farklı branşta düzenlenen kurslara sadece Konaklılar değil tüm İzmirliler katılabiliyor. Konak Belediyesi’nin her yaştan vatandaşı spor aktiviteleriyle buluşturduğu Spor Okulları’nda kış dönemi 1 Ekim’de başlıyor. Yıl boyunca hizmet veren okullardaki kurslar, yaz döneminde olduğu gibi kış döneminde de hız kesmeden sürüyor. Spora erişimde fırsat eşitliğini ilke edinen Konak Belediyesi, ilçenin dört bir yanında yer alan 9 ayrı merkezinde, çocukları ve kadınları futboldan basketbola, voleyboldan jimnastiğe, cimnastikten pilatese 7 farklı branşta düzenlenen spor kurslarıyla buluşturuyor. Haftanın altı günü uzman eğitmenler eşliğinde düzenlenen kurslara kayıt süreci devam ediyor. 9 ayrı merkezde 7 farklı branş Konaklıların yanı sıra tüm İzmirlilere kapılarını açan Konak Belediyesi Spor Okulları’na 4-7 yaş ve 8-14 yaş arası çocuklar ile her yaştan kadın kayıt yaptırabiliyor. Gültepe Atatürk Spor Tesisi’nde çocuklar için; futbol, voleybol, basketbol, temel hareket eğitimi verilirken, kadınlar için de pilates ve cardio eğitimi yer alıyor. Zafertepe Gencay Spor Tesisi’nde ve Dr. Saadettin Yağdıran Spor Tesisi’nde ise çocuklar için futbol kursları düzenleniyor. Spor tesislerinin yanı sıra Güzelyalı Spor Merkezi ile Hilmi Değirmenci, Hatay, İsmetpaşa, Gültepe ve Zeytinlik semt merkezlerinde de kadınlara yönelik pilates kursları veriliyor. Öte yandan Zeytinlik Semt Merkezi’nde 4-7 yaş arası çocuklar cimnastik kursuna katılabiliyor. Mutlu: Sağlıklı nesiller yetiştirmenin temelleri Konak Belediyesi’nin Spor Okulları’na yaz boyunca hem çocukların hem de kadınların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu, kış aylarında da kursların kesintisiz devam edeceğini belirterek, “Spor kurslarımız ile geleceğe zihnen ve bedenen sağlıklı nesiller yetiştirmenin temellerini atıyoruz. Kurslarımız sayesinde çocuklar ve kadınlar hem güne zinde başlıyor hem de sosyalleşerek keyifli zaman geçiriyor ve yeni dostluklar kuruyor. Sporun birleştirici gücü hepimizi sarıyor” diye konuştu. Kayıtlar devam ediyor Gruplar halinde haftanın altı günü düzenlenen kurslara kayıt yaptırmak ve detaylı bilgi almak için 0232 482 10 39 - 0232 484 53 00 numaralı telefonları mesai saatleri içerisinde arayabilirsiniz. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Konak Belediyesi’nin spor okullarında kış sezonu 1 Ekim’de başlıyor. 4-7 yaş ve 8-14 yaş arası çocuklar ile her yaştan kadının spor yapabilmesine imkan tanıyan kurslara kayıtlar devam ediyor. 9 ayrı merkezde, 7 farklı branşta düzenlenen kurslara sadece Konaklılar değil tüm İzmirliler katılabiliyor.

Konak Belediyesi’nin her yaştan vatandaşı spor aktiviteleriyle buluşturduğu Spor Okulları’nda kış dönemi 1 Ekim’de başlıyor. Yıl boyunca hizmet veren okullardaki kurslar, yaz döneminde olduğu gibi kış döneminde de hız kesmeden sürüyor. Spora erişimde fırsat eşitliğini ilke edinen Konak Belediyesi, ilçenin dört bir yanında yer alan 9 ayrı merkezinde, çocukları ve kadınları futboldan basketbola, voleyboldan jimnastiğe, cimnastikten pilatese 7 farklı branşta düzenlenen spor kurslarıyla buluşturuyor. Haftanın altı günü uzman eğitmenler eşliğinde düzenlenen kurslara kayıt süreci devam ediyor.

9 ayrı merkezde 7 farklı branş

Konaklıların yanı sıra tüm İzmirlilere kapılarını açan Konak Belediyesi Spor Okulları’na 4-7 yaş ve 8-14 yaş arası çocuklar ile her yaştan kadın kayıt yaptırabiliyor. Gültepe Atatürk Spor Tesisi’nde çocuklar için; futbol, voleybol, basketbol, temel hareket eğitimi verilirken, kadınlar için de pilates ve cardio eğitimi yer alıyor. Zafertepe Gencay Spor Tesisi’nde ve Dr. Saadettin Yağdıran Spor Tesisi’nde ise çocuklar için futbol kursları düzenleniyor. Spor tesislerinin yanı sıra Güzelyalı Spor Merkezi ile Hilmi Değirmenci, Hatay, İsmetpaşa, Gültepe ve Zeytinlik semt merkezlerinde de kadınlara yönelik pilates kursları veriliyor. Öte yandan Zeytinlik Semt Merkezi’nde 4-7 yaş arası çocuklar cimnastik kursuna katılabiliyor.

Mutlu: Sağlıklı nesiller yetiştirmenin temelleri

Konak Belediyesi’nin Spor Okulları’na yaz boyunca hem çocukların hem de kadınların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu, kış aylarında da kursların kesintisiz devam edeceğini belirterek, “Spor kurslarımız ile geleceğe zihnen ve bedenen sağlıklı nesiller yetiştirmenin temellerini atıyoruz. Kurslarımız sayesinde çocuklar ve kadınlar hem güne zinde başlıyor hem de sosyalleşerek keyifli zaman geçiriyor ve yeni dostluklar kuruyor. Sporun birleştirici gücü hepimizi sarıyor” diye konuştu.

Kayıtlar devam ediyor

Gruplar halinde haftanın altı günü düzenlenen kurslara kayıt yaptırmak ve detaylı bilgi almak için 0232 482 10 39 - 0232 484 53 00 numaralı telefonları mesai saatleri içerisinde arayabilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.