Koronavirüs Süreci Mahalle Berberlerini Online Randevu Sistemine Yöneltti

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.05.2020 - 11:50, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1630+ kez okundu.
 

Koronavirüs Süreci Mahalle Berberlerini Online Randevu Sistemine Yöneltti

Dünya Sağlık Örgütü’nün pandemi ilan ettiği Covid-19 nedeniyle pek çok iş yeri kapandı. Ülkemizde vaka sayısının kontrol altına alınması ile başlayan normalleşme süreci ile birlikte kapanan iş yerleri belirli koşullar altında açılmaya başlandı.
Normalleşme sürecinde açılmasına izin verilen güzellik salonları ve kuaförlere randevu sistemi ile çalışma koşulu getirildi. Sektördeki işletmeler klasik yöntemler ile randevularını düzenlemeye başladılar. Ancak bir süre sonra yığılma ile baş edemeyen iş yerleri online sisteme geçmek durumunda kaldı. DinamikCRM kurucusu Yahya Ekinci, bu süreçte işletmelerin, hem programlarını düzenleyecek hem de randevularda yapılacak işlemleri kayıt altına alacak yazılımlara yöneldiğini söyledi. Online Sistemler Çağ Atlattı Mahalle berberlerinin dahi online randevu sistemine geçmesini değerlendiren Yahya Ekinci, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bugün bilindiği üzere randevu almadan berberlerden dahi hizmet alamıyoruz. Bu nedenle birçok işletme, deftere not tutmak yerine kolayca entegre olabildikleri bulut tabanlı randevu sistemlerini tercih ediyor. Bu sayede hiç akla gelemeyecek sektörler bile bu tür yazılımlarla çağ atladılar. Dolayısıyla daha sistemli bir şekilde ilerleyerek, gelecek günlerin hesabını kolayca tutabilirler. Ayrıca sms ve e-posta gibi müşteriye ulaşabilecek kaynaklar ile programı eşleştirirlerse müşterilerine tüm randevu bilgilerini atabilir, onlarla rahatça iletişime geçebilirler” Online Randevu Sistemine Talep Arttı Pandemi ile birlikte birçok işletmenin randevu sistemine zorunlu olarak geçtiğinin altını çizen DinamikCRM kurucusu Yahya Ekinci, bu sürecin online sistemlere talebi arttırdığına dikkat çekti. Ekinci, “Yaklaşık 2 aya yakın bir süre kapalı kalan kuaför ve güzellik salonları randevu sistemi ile çalışma şartı sonucunda açıldı. Birçok işletme bu duruma hazırlıksız yakalandı. Dolayısıyla klasik yöntemler ile randevularını almaya başladılar. Ancak bir süre sonra başlayan yığılma randevu sistemlerinin çökmesine neden oldu. Bunun için işletmeler online randevu sistemine geçmeye başladı. Sistem içerisinde  hem müşterilerine verilen saatleri hem de hangi işlemi yapacaklarına dair bilgileri girerek kurallı bir çalışma stili içerisinde çalışmaya başladılar” dedi.
Dünya Sağlık Örgütü’nün pandemi ilan ettiği Covid-19 nedeniyle pek çok iş yeri kapandı. Ülkemizde vaka sayısının kontrol altına alınması ile başlayan normalleşme süreci ile birlikte kapanan iş yerleri belirli koşullar altında açılmaya başlandı.

Normalleşme sürecinde açılmasına izin verilen güzellik salonları ve kuaförlere randevu sistemi ile çalışma koşulu getirildi. Sektördeki işletmeler klasik yöntemler ile randevularını düzenlemeye başladılar. Ancak bir süre sonra yığılma ile baş edemeyen iş yerleri online sisteme geçmek durumunda kaldı. DinamikCRM kurucusu Yahya Ekinci, bu süreçte işletmelerin, hem programlarını düzenleyecek hem de randevularda yapılacak işlemleri kayıt altına alacak yazılımlara yöneldiğini söyledi.

Online Sistemler Çağ Atlattı

Mahalle berberlerinin dahi online randevu sistemine geçmesini değerlendiren Yahya Ekinci, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bugün bilindiği üzere randevu almadan berberlerden dahi hizmet alamıyoruz. Bu nedenle birçok işletme, deftere not tutmak yerine kolayca entegre olabildikleri bulut tabanlı randevu sistemlerini tercih ediyor. Bu sayede hiç akla gelemeyecek sektörler bile bu tür yazılımlarla çağ atladılar. Dolayısıyla daha sistemli bir şekilde ilerleyerek, gelecek günlerin hesabını kolayca tutabilirler. Ayrıca sms ve e-posta gibi müşteriye ulaşabilecek kaynaklar ile programı eşleştirirlerse müşterilerine tüm randevu bilgilerini atabilir, onlarla rahatça iletişime geçebilirler”

Online Randevu Sistemine Talep Arttı

Pandemi ile birlikte birçok işletmenin randevu sistemine zorunlu olarak geçtiğinin altını çizen DinamikCRM kurucusu Yahya Ekinci, bu sürecin online sistemlere talebi arttırdığına dikkat çekti. Ekinci, “Yaklaşık 2 aya yakın bir süre kapalı kalan kuaför ve güzellik salonları randevu sistemi ile çalışma şartı sonucunda açıldı. Birçok işletme bu duruma hazırlıksız yakalandı. Dolayısıyla klasik yöntemler ile randevularını almaya başladılar. Ancak bir süre sonra başlayan yığılma randevu sistemlerinin çökmesine neden oldu. Bunun için işletmeler online randevu sistemine geçmeye başladı. Sistem içerisinde  hem müşterilerine verilen saatleri hem de hangi işlemi yapacaklarına dair bilgileri girerek kurallı bir çalışma stili içerisinde çalışmaya başladılar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.