Köy yoluna inen kurtlar böyle görüntülendi!

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.12.2022 - 10:55, Güncelleme: 09.12.2022 - 10:55 1148+ kez okundu.
 

Köy yoluna inen kurtlar böyle görüntülendi!

Köy yoluna inen kurtlar görüntülendi
Tunceli’nin Pülümür ilçesinde köy yoluna inen kurtlar, vatandaşlar tarafından görüntülendi. Tunceli, doğası ve zengin yaban hayatı ile dikkat çekiyor. Pülümür ilçesi Kovuklu köyünde yola inen kurtlar, araç ile ilçe merkezine gelen köylüler tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Uzun bir süre aracın önünde koşan 2 kurt, ardından ormanlık alana girerek gözden kayboldu.
Köy yoluna inen kurtlar görüntülendi

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde köy yoluna inen kurtlar, vatandaşlar tarafından görüntülendi.
Tunceli, doğası ve zengin yaban hayatı ile dikkat çekiyor. Pülümür ilçesi Kovuklu köyünde yola inen kurtlar, araç ile ilçe merkezine gelen köylüler tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Uzun bir süre aracın önünde koşan 2 kurt, ardından ormanlık alana girerek gözden kayboldu.

Tunceli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.