Kütahya OSB’de iş kazası: 1 ölü, 3 yaralı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2022 - 13:17, Güncelleme: 05.09.2022 - 13:32 1789+ kez okundu.
 

Kütahya OSB’de iş kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) bir fabrikada meydana gelen iş kazasında bir kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
Alınan bilgiye göre, metal levha üretimi yapan bir fabrikada taşıma vincinin devrilmesi sonucu 30 yaşındaki Onur Cem Kara olay yerinde hayatını kaybederken, Y.T., M.H.Ö. ve M.N.O yaralandı. Yaralı işçiler Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili jandarma ekiplerinin soruşturma sürüyor.
Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) bir fabrikada meydana gelen iş kazasında bir kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, metal levha üretimi yapan bir fabrikada taşıma vincinin devrilmesi sonucu 30 yaşındaki Onur Cem Kara olay yerinde hayatını kaybederken, Y.T., M.H.Ö. ve M.N.O yaralandı.
Yaralı işçiler Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayla ilgili jandarma ekiplerinin soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.