Meksika’da tren otomobil ve otobüsü biçti: 1 ölü, 19 yaralı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2022 - 00:11, Güncelleme: 03.11.2022 - 22:00 1197+ kez okundu.
 

Meksika’da tren otomobil ve otobüsü biçti: 1 ölü, 19 yaralı

Meksika’da tren otomobil ve otobüsü biçti: 1 ölü, 19 yaralı
Meksika’da trenin hemzemin geçitte otobüs ve otomobile çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi yaralandı.Meksika’nın Nuevo Leon eyaletinde yer alan Garca şehrinde yolcu otobüsü ve otomobile hemzemin geçitten geçtikleri sırada tren çarptı. Kazada otomobilde bulunan 1 kişi hayatını kaybederken, otobüste bulunan 19 yolcu ise yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, olaydan yara almadan kurtulan otobüsün şoförü ise tutuklandı. Kaza anı çevredeki güvenlik kamerası tarafından anbean kayıt altına alınırken, görüntülerde, kazaya karışan otomobil ve otobüs de dahil olmak üzere tüm araçların, tren geldiği halde hemzemin geçitten geçmeye çalıştığı görüldü.
Meksika’da tren otomobil ve otobüsü biçti: 1 ölü, 19 yaralı
Meksika’da trenin hemzemin geçitte otobüs ve otomobile çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi yaralandı.

Meksika’nın Nuevo Leon eyaletinde yer alan Garca şehrinde yolcu otobüsü ve otomobile hemzemin geçitten geçtikleri sırada tren çarptı. Kazada otomobilde bulunan 1 kişi hayatını kaybederken, otobüste bulunan 19 yolcu ise yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, olaydan yara almadan kurtulan otobüsün şoförü ise tutuklandı. Kaza anı çevredeki güvenlik kamerası tarafından anbean kayıt altına alınırken, görüntülerde, kazaya karışan otomobil ve otobüs de dahil olmak üzere tüm araçların, tren geldiği halde hemzemin geçitten geçmeye çalıştığı görüldü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.