Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’dan canlı yayında olay sözler!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.03.2022 - 19:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2230+ kez okundu.
 

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’dan canlı yayında olay sözler!

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, dün çıktığı canlı yayında CHP İzmir İl Yönetimi hakkında sert sözler kullandı. Aksoy aynı zamanda, görevine geçişinin ne aşamada olduğu hakkında bilgi verdi.
En son yapılan mahkemeden sonra kendisine istinat edilen suçlamaların hepsinden aklanan Aksoy, sürecin ne durumda olduğu hakkında; “Biz 7 buçuk ay cezaevinde kaldık, 7 buçuk ayın sonunda çıktığımız ilk mahkemede serbest kaldık ve aynı zamanda bir mahkeme sonra da adli kontrol ortadan kalktı. Bana istinat edilen suçların tamamının artık ayakları yere basmıyor, tamamı artık çürümüş vaziyette. Çünkü olmayan bir şeylerle bir linç kampanyasıyla Serdar Aksoy’a bir takım İzmir’in oligarkları ve Ankara’nın oligarkları Menemen üzerine bir oyun oynadılar, oynadıkları oyun da tutmadı. Serdar Aksoy’a çamur atmaya kalktılar o çamurda tutmadı. Bana istinat edilen suçların bir tanesinde kanıt göstermediler. Bir tane kanıt yok! Ama sahte suçlamalarla, sahte evraklarla Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezine sahte evrakları göndererek CHP’li Serdar Aksoy’u töhmet altında bırakanlar işte o CHP’nin içerisindeki oligarklardı.” açıklamalarında bulundu. KENDİ PARTİM BANA KUMPAS KURDU! Aksoy kumpası kimin yaptığı hakkında ise; “Halkın oylarıyla seçilmiş bir belediye başkanı vardır, halkın oylarıyla seçilmiş bir belediye başkanına bizzat kendi partisinin içerisinden bir operasyon gerçekleşmiştir. Bu operasyonun gerçekleşme nedenlerini ben ileride açıklayacağım. Zaten böyle bir operasyonun neden Serdar Aksoy’a çekildiğini herkes biliyor. Halkın oylarıyla seçilmiş belediye başkanına bir darbe yapılmak istendi olay bundan ibarettir. Milletin iradesiyle seçilmiş bir başkana sırf sizin dediğinizi yapmadığı için sırf birilerine bir şeyler vermediği için operasyon çekmenin adı ne zamandan beri ‘demokrasi’ oldu? Demokrasi sandıktır, %54 oy almış kişiyim ben, 55 bin oy almışım, 55 bin oya tecavüz değil midir bu? Menemen tarihindeki en yüksek oy aynı zamanda. 55 bin oydan ayrı bana oy vermeyen AK Parti ve MHP ittifakının iradesine de tecavüz değil midir bu? Beşeride irade tektir o da millet iradesidir. Beni beğenmeyebilirsiniz parti içerisinde, beklersiniz bir daha ki seçimde aday göstermezsiniz ama millet iradesini yok etmeye kalkmak nedir? Böyle bir şey olabilir mi? Benimle ilgili bir tane somut delil söz konusu değil ve İç İşleri Bakanlığı’mızın bize vermiş olduğu cevapta da adli kontrol gerekçe gösteriliyordu, adli kontrolde ortadan kalktı. Şimdi milletin iradesinin makamına geçme zamanıdır.” ifadelerini kullandı. BEN FETÖ’DEN YARGILANSAYDIM BENİM AVUKATIM OLUR MUYDUNUZ? Aksoy CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e atıfta bulunarak; “Ben 50 yılını ailemle birlikte bir siyasi partiye vermişim ve ben o siyasi partiden şu anda istifa etmişim, bakın 50 yıl ben dün partiye girmedim. Ben FETÖ’den yargılansaydım benim avukatım olur muydunuz? Oldun ya, masumiyet karinesi dedin ya, hani Serdar Aksoy’un masumiyet karinesi yok mu? FETÖ’den yargılanmak mı gerekiyordu? Benim FETÖ’den yargılanmam mı gerekiyordu masumiyet karinesinin bana işlemesi için? Bu sözlerimin adrese gittiğini umuyorum.” dedi.
Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, dün çıktığı canlı yayında CHP İzmir İl Yönetimi hakkında sert sözler kullandı. Aksoy aynı zamanda, görevine geçişinin ne aşamada olduğu hakkında bilgi verdi.

En son yapılan mahkemeden sonra kendisine istinat edilen suçlamaların hepsinden aklanan Aksoy, sürecin ne durumda olduğu hakkında; “Biz 7 buçuk ay cezaevinde kaldık, 7 buçuk ayın sonunda çıktığımız ilk mahkemede serbest kaldık ve aynı zamanda bir mahkeme sonra da adli kontrol ortadan kalktı. Bana istinat edilen suçların tamamının artık ayakları yere basmıyor, tamamı artık çürümüş vaziyette. Çünkü olmayan bir şeylerle bir linç kampanyasıyla Serdar Aksoy’a bir takım İzmir’in oligarkları ve Ankara’nın oligarkları Menemen üzerine bir oyun oynadılar, oynadıkları oyun da tutmadı. Serdar Aksoy’a çamur atmaya kalktılar o çamurda tutmadı. Bana istinat edilen suçların bir tanesinde kanıt göstermediler. Bir tane kanıt yok! Ama sahte suçlamalarla, sahte evraklarla Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezine sahte evrakları göndererek CHP’li Serdar Aksoy’u töhmet altında bırakanlar işte o CHP’nin içerisindeki oligarklardı.” açıklamalarında bulundu.

KENDİ PARTİM BANA KUMPAS KURDU!

Aksoy kumpası kimin yaptığı hakkında ise; “Halkın oylarıyla seçilmiş bir belediye başkanı vardır, halkın oylarıyla seçilmiş bir belediye başkanına bizzat kendi partisinin içerisinden bir operasyon gerçekleşmiştir. Bu operasyonun gerçekleşme nedenlerini ben ileride açıklayacağım. Zaten böyle bir operasyonun neden Serdar Aksoy’a çekildiğini herkes biliyor. Halkın oylarıyla seçilmiş belediye başkanına bir darbe yapılmak istendi olay bundan ibarettir. Milletin iradesiyle seçilmiş bir başkana sırf sizin dediğinizi yapmadığı için sırf birilerine bir şeyler vermediği için operasyon çekmenin adı ne zamandan beri ‘demokrasi’ oldu?

Demokrasi sandıktır, %54 oy almış kişiyim ben, 55 bin oy almışım, 55 bin oya tecavüz değil midir bu? Menemen tarihindeki en yüksek oy aynı zamanda. 55 bin oydan ayrı bana oy vermeyen AK Parti ve MHP ittifakının iradesine de tecavüz değil midir bu? Beşeride irade tektir o da millet iradesidir. Beni beğenmeyebilirsiniz parti içerisinde, beklersiniz bir daha ki seçimde aday göstermezsiniz ama millet iradesini yok etmeye kalkmak nedir? Böyle bir şey olabilir mi? Benimle ilgili bir tane somut delil söz konusu değil ve İç İşleri Bakanlığı’mızın bize vermiş olduğu cevapta da adli kontrol gerekçe gösteriliyordu, adli kontrolde ortadan kalktı. Şimdi milletin iradesinin makamına geçme zamanıdır.” ifadelerini kullandı.

BEN FETÖ’DEN YARGILANSAYDIM BENİM AVUKATIM OLUR MUYDUNUZ?

Aksoy CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e atıfta bulunarak; “Ben 50 yılını ailemle birlikte bir siyasi partiye vermişim ve ben o siyasi partiden şu anda istifa etmişim, bakın 50 yıl ben dün partiye girmedim. Ben FETÖ’den yargılansaydım benim avukatım olur muydunuz? Oldun ya, masumiyet karinesi dedin ya, hani Serdar Aksoy’un masumiyet karinesi yok mu? FETÖ’den yargılanmak mı gerekiyordu? Benim FETÖ’den yargılanmam mı gerekiyordu masumiyet karinesinin bana işlemesi için? Bu sözlerimin adrese gittiğini umuyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.