Menemen Belediyesinde skandal olay!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2021 - 12:46, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1936+ kez okundu.
 

Menemen Belediyesinde skandal olay!

Menemen Belediyesine iş yapan kişiler ödemeleri yatmadığı için farklı yollara gidiyor. Aracı kişilerle, birilerine para yedirdikten sonra işlerinin halledildiği iddia edildi.
Menemen Belediyesi adını skandallarla söz ettirmeye devam ediyor. Gerçek Menemen Gündem sosyal medya platformunun yayınladığı whatsapp konuşmaları gündem oldu. Menemen Belediyesine iş yapan kişilere ödemeleri yapılmayınca, insanlar aracı kişilerle belediyedeki bazı kişilere para yedirerek ödemelerinin tamamını alabildiğini iddia etti. İş bitiminde yapılmayan ödemeler, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan'ın aradaki aracı kişinin bir telefonuna parasının tamamını ödendiği iddia edildi. Belediyedekiler asıl başkan görevine gelene kadar ne koparırsak kardır düşüncesi içinde mi acaba? İddiaya göre aracı kişiyle olan whatsapp konuşmaları şu şekilde;
Menemen Belediyesine iş yapan kişiler ödemeleri yatmadığı için farklı yollara gidiyor. Aracı kişilerle, birilerine para yedirdikten sonra işlerinin halledildiği iddia edildi.

Menemen Belediyesi adını skandallarla söz ettirmeye devam ediyor. Gerçek Menemen Gündem sosyal medya platformunun yayınladığı whatsapp konuşmaları gündem oldu. Menemen Belediyesine iş yapan kişilere ödemeleri yapılmayınca, insanlar aracı kişilerle belediyedeki bazı kişilere para yedirerek ödemelerinin tamamını alabildiğini iddia etti. İş bitiminde yapılmayan ödemeler, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan'ın aradaki aracı kişinin bir telefonuna parasının tamamını ödendiği iddia edildi. Belediyedekiler asıl başkan görevine gelene kadar ne koparırsak kardır düşüncesi içinde mi acaba?

İddiaya göre aracı kişiyle olan whatsapp konuşmaları şu şekilde;













Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.