Menemen gençliği "bize efe lazım" diyor.

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.07.2019 - 21:05, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2379+ kez okundu.
 

Menemen gençliği "bize efe lazım" diyor.

AK Parti Menemen Gençlik Kolları yönetim kurulu üyelerinin CHP'ye transfer olduğu iddialarının Yalan çıkmasının ardından, Menemen gençleri bize bir efe lazım sloganı ile Menemen de özellikle gençler arasında çok sevilen Efe Erben i gençlik kolları başkanı yapmak istiyor.
Son günlerde çıkan Ak parti gençlik kollarının toplu halde istifa edip chp ye geçtikleri iddiasının yalan haber olduğu anlaşıldı Gençlik kolları yönetim olarak böyle bir şeyin olasıllık ihtimalinin dahi olamayacagını basın açıklaması ile bildirdi.  Yalan haberlerin ardından, gençlik kolları başkanlığına kimin geçeceği merak konusu oldu.  Menemen gençlerinin tamamına yakını bir isim de yogunlaştıklarını bildirdi.  Son günlerde çıkan asılsız ve yalan haberlerden bunaldıkları görülen gençlik kollarının, "biz çizgimizden dönmedik bırakın dönmeyi,bunu aklımızdan bile geçirmedik" , dedikleri Ögrenildi. Yönetimin ve menemen gençlerinin yogunlaştıkları ismin yıllardır Menemenlilerin ve özellikle gençlerin izinden gittikleri Efe Erben oldugu iddia edildi. Efe Erben konu hakkında detaylı açıklama yapmazken, sorulan soruya "biz hizmet muvaffak olsun da varsın bizim yerimiz cami papuçluğu olsun sözünü kendisine şiar edinmiş ak gençleriyiz sonuç ne olursa olsun hizmet muvaffak olsun yeter dedi.  Menemen Gençlik Kolları bize bir efe lazım sloganı ile Menemen de büyük hizmetlerin önünün açılacağı inancını taşıdıklarını bildirken, Efe Erben in Gençlik kolları başkanı olacağına kesin gözü ile bakılıyor. 
AK Parti Menemen Gençlik Kolları yönetim kurulu üyelerinin CHP'ye transfer olduğu iddialarının Yalan çıkmasının ardından, Menemen gençleri bize bir efe lazım sloganı ile Menemen de özellikle gençler arasında çok sevilen Efe Erben i gençlik kolları başkanı yapmak istiyor.

Son günlerde çıkan Ak parti gençlik kollarının toplu halde istifa edip chp ye geçtikleri iddiasının yalan haber olduğu anlaşıldı

Gençlik kolları yönetim olarak böyle bir şeyin olasıllık ihtimalinin dahi olamayacagını basın açıklaması ile bildirdi. 

Yalan haberlerin ardından, gençlik kolları başkanlığına kimin geçeceği merak konusu oldu. 

Menemen gençlerinin tamamına yakını bir isim de yogunlaştıklarını bildirdi. 

Son günlerde çıkan asılsız ve yalan haberlerden bunaldıkları görülen gençlik kollarının, "biz çizgimizden dönmedik bırakın dönmeyi,bunu aklımızdan bile geçirmedik" , dedikleri Ögrenildi.

Yönetimin ve menemen gençlerinin yogunlaştıkları ismin yıllardır Menemenlilerin ve özellikle gençlerin izinden gittikleri Efe Erben oldugu iddia edildi.

Efe Erben konu hakkında detaylı açıklama yapmazken, sorulan soruya "biz hizmet muvaffak olsun da varsın bizim yerimiz cami papuçluğu olsun sözünü kendisine şiar edinmiş ak gençleriyiz sonuç ne olursa olsun hizmet muvaffak olsun yeter dedi. 

Menemen Gençlik Kolları bize bir efe lazım sloganı ile Menemen de büyük hizmetlerin önünün açılacağı inancını taşıdıklarını bildirken, Efe Erben in Gençlik kolları başkanı olacağına kesin gözü ile bakılıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.