Mevlit Kandili’nde eller semaya açıldı

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2022 - 20:34, Güncelleme: 07.10.2022 - 20:36 1195+ kez okundu.
 

Mevlit Kandili’nde eller semaya açıldı

Mevlit Kandili’nde eller semaya açıldı
Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed aleyhissalatü vesselamın dünyaya teşrifinin yıl dönümü olan Mevlit Kandili, tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırklareli’nde de ihya edildi. Tüm İslam aleminde olduğu gibi Kırklareli’nde de müftülük tarafından Peygamberimiz Hazreti Muhammed aleyhissalatü vesselamın dünyaya teşrif etmesinin yıl dönümü münasebetiyle bir dizi program düzenlendi. Mevlit Kandili dolayısıyla Hızırbey Camisi’nde düzenlenen program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Mevlid-i Şerif’in okunduğu, ilahiler seslendirildi ve salavat getirilen program dualarla son buldu.
Mevlit Kandili’nde eller semaya açıldı

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed aleyhissalatü vesselamın dünyaya teşrifinin yıl dönümü olan Mevlit Kandili, tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırklareli’nde de ihya edildi.

Tüm İslam aleminde olduğu gibi Kırklareli’nde de müftülük tarafından Peygamberimiz Hazreti Muhammed aleyhissalatü vesselamın dünyaya teşrif etmesinin yıl dönümü münasebetiyle bir dizi program düzenlendi. Mevlit Kandili dolayısıyla Hızırbey Camisi’nde düzenlenen program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Mevlid-i Şerif’in okunduğu, ilahiler seslendirildi ve salavat getirilen program dualarla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.