Milletvekili Arslan, ailesiyle sandık başına gitti

EGE HABERLERİ 14.05.2023 - 17:41, Güncelleme: 14.05.2023 - 17:41 2191+ kez okundu.
 

Milletvekili Arslan, ailesiyle sandık başına gitti

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, sandık başına ailesiyle giderek oyunu kullandı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Ednan Arslan, ailesi ile sandık başına giderek oyunu kullandı Milletvekili Ednan Arslan, 14 Mayıs Seçimlerine ilişkin "Bugün sevgili ailemle birlikte oy kullanarak ülkemize ve demokrasimize baharı getirmesini temenni ediyoruz. Tüm hemşehrilerimizi oy kullanmaya davet ediyorum. Her şey çok güzel olacak" cümlelerini kullandı.    
CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, sandık başına ailesiyle giderek oyunu kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Ednan Arslan, ailesi ile sandık başına giderek oyunu kullandı

Milletvekili Ednan Arslan, 14 Mayıs Seçimlerine ilişkin "Bugün sevgili ailemle birlikte oy kullanarak ülkemize ve demokrasimize baharı getirmesini temenni ediyoruz. Tüm hemşehrilerimizi oy kullanmaya davet ediyorum. Her şey çok güzel olacak" cümlelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.