Minik öğrencilerin Kapadokya ve Konya gezisi

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.04.2019 - 17:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2377+ kez okundu.
 

Minik öğrencilerin Kapadokya ve Konya gezisi

Afyonkarahisar Kurtuluş İhsan Küçükarslan Ortaokulu Gezi Kulübü tarafından Kapadokya ve Konya iline gezi düzenlendi.Konya’daki Kelebek Vadisi, 80 Günde Devri Âlem ve Mevlana Türbesi ile başlayan gezi, Ihlara Vadisi, Güvercinlik Vadisi, Uçhisar...
Afyonkarahisar Kurtuluş İhsan Küçükarslan Ortaokulu Gezi Kulübü tarafından Kapadokya ve Konya iline gezi düzenlendi.Konya’daki Kelebek Vadisi, 80 Günde Devri Âlem ve Mevlana Türbesi ile başlayan gezi, Ihlara Vadisi, Güvercinlik Vadisi, Uçhisar Kalesi, Göreme Açık Hava Müzesi, çanak çömlek yapımı, Üç Güzeller, Kaymaklı Yer Altı ile devam etti. Öğrenciler, buraları gezerek haklarında bilgi sahibi oldular.Kurtuluş İhsan Küçükarslan Ortaokulu Müdürü Cengiz Sarıkoç, gezi programıyla ilgili açıklamalarında, ’’Öğrencilerimize ülkemizin güzelliklerini göstermek amacıyla Kapadokya gezisini düzenledik. Ülkemizin her köşesi bir başka güzel. Bu doğa güzelliklerini gelecek nesillere aktarmak gerekiyor. Bu gezi ile amacımıza ulaşarak öğrencilerimize unutulmayacak güzellikler bıraktığımız inancındayım. Geziye katılan tüm öğrenci ve öğretmenlerime teşekkür ederim" dedi.
Afyonkarahisar Kurtuluş İhsan Küçükarslan Ortaokulu Gezi Kulübü tarafından Kapadokya ve Konya iline gezi düzenlendi.Konya’daki Kelebek Vadisi, 80 Günde Devri Âlem ve Mevlana Türbesi ile başlayan gezi, Ihlara Vadisi, Güvercinlik Vadisi, Uçhisar...

Afyonkarahisar Kurtuluş İhsan Küçükarslan Ortaokulu Gezi Kulübü tarafından Kapadokya ve Konya iline gezi düzenlendi.

Konya’daki Kelebek Vadisi, 80 Günde Devri Âlem ve Mevlana Türbesi ile başlayan gezi, Ihlara Vadisi, Güvercinlik Vadisi, Uçhisar Kalesi, Göreme Açık Hava Müzesi, çanak çömlek yapımı, Üç Güzeller, Kaymaklı Yer Altı ile devam etti. Öğrenciler, buraları gezerek haklarında bilgi sahibi oldular.

Kurtuluş İhsan Küçükarslan Ortaokulu Müdürü Cengiz Sarıkoç, gezi programıyla ilgili açıklamalarında, ’’Öğrencilerimize ülkemizin güzelliklerini göstermek amacıyla Kapadokya gezisini düzenledik. Ülkemizin her köşesi bir başka güzel. Bu doğa güzelliklerini gelecek nesillere aktarmak gerekiyor. Bu gezi ile amacımıza ulaşarak öğrencilerimize unutulmayacak güzellikler bıraktığımız inancındayım. Geziye katılan tüm öğrenci ve öğretmenlerime teşekkür ederim" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.