MÜFTÜ ÇOCUĞUN BABASINI GÖRMESİNİ ENGELLEDİ

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2018 - 20:19, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 1280+ kez okundu.
 

MÜFTÜ ÇOCUĞUN BABASINI GÖRMESİNİ ENGELLEDİ

Eşinden boşanmış bir adam çocuğunu eğitim aldığı yerde ziyaret etmek ister. Lakin hukuk tanımaz memurlar ve bu memurların amiri olan haddini aşan bir müftü ele ele vererek babanın çocuğunu ziyaret etmesine mani olurlar.
Ülkemizde Babalar ve cocuklar insandan sayılsın!!!! Eşinden boşanmış bir adam çocuğunu eğitim aldığı yerde ziyaret etmek ister. Lakin hukuk tanımaz memurlar ve bu memurların amiri olan haddini aşan bir müftü ele ele vererek babanın çocuğunu ziyaret etmesine mani olurlar. Hatta bu sözde Müftü, çok daha ileri giderek, çocuğun ve babanın hukukunu çiğneyen resmi bir yazıyada imza atar. Elbette böyle bir zalimliğin hiç bir şekilde izahı mümkün değildir. Zira mahkemenin velayet husundaki verdiği karar aptal olmayan herkesin rahatlıkla anlayacağı şekilde yazılmıştır. Bu karara göre baba çocuğunu ayda 2 defa anneden alabiliyor. Ayrıca babanın çocuğu okulda ziyaretine her hangi bir mani koyulmamıştır. Zaten kanunlar gereğince mahkemenin bile böyle bir yetkisi yoktur. Bunun tek istisnası, babanın çocuğa zarar vermiş olması nedeniyle, babaya çocuktan uzaklaştırma kararı verilmiş olmasıdır. Yani bir uzaklaştırma kararı olmadıkça babanın çocuğunu okulda ziyaret etmesine mani olmak hukuken suçtur. Hatta bana göre, bu zalimlik kamu düzenini alenen bozmaya yönelik bir uygulamadır. Zira bu sözde resmi yazı babayı, devlete ve çocuğun annesine karşı bir suç işlemeye azmettiren bir fitneden başka bir şey değildir. Bu nedenle bu yazıya imza atan vicdansız Müftü hakkında işlem yapılması gerekirken ne yazıkkı bu yatıgı çok suc görülmemiş  Bu konu insanların vicdanında   GİZLİ DOSYA/#ÖzgürCengiz
Eşinden boşanmış bir adam çocuğunu eğitim aldığı yerde ziyaret etmek ister. Lakin hukuk tanımaz memurlar ve bu memurların amiri olan haddini aşan bir müftü ele ele vererek babanın çocuğunu ziyaret etmesine mani olurlar.

Ülkemizde Babalar ve cocuklar insandan sayılsın!!!!

Eşinden boşanmış bir adam çocuğunu eğitim aldığı yerde ziyaret etmek ister. Lakin hukuk tanımaz memurlar ve bu memurların amiri olan haddini aşan bir müftü ele ele vererek babanın çocuğunu ziyaret etmesine mani olurlar.

Hatta bu sözde Müftü, çok daha ileri giderek, çocuğun ve babanın hukukunu çiğneyen resmi bir yazıyada imza atar. Elbette böyle bir zalimliğin hiç bir şekilde izahı mümkün değildir.

Zira mahkemenin velayet husundaki verdiği karar aptal olmayan herkesin rahatlıkla anlayacağı şekilde yazılmıştır. Bu karara göre baba çocuğunu ayda 2 defa anneden alabiliyor. Ayrıca babanın çocuğu okulda ziyaretine her hangi bir mani koyulmamıştır. Zaten kanunlar gereğince mahkemenin bile böyle bir yetkisi yoktur.

Bunun tek istisnası, babanın çocuğa zarar vermiş olması nedeniyle, babaya çocuktan uzaklaştırma kararı verilmiş olmasıdır. Yani bir uzaklaştırma kararı olmadıkça babanın çocuğunu okulda ziyaret etmesine mani olmak hukuken suçtur.

Hatta bana göre, bu zalimlik kamu düzenini alenen bozmaya yönelik bir uygulamadır.

Zira bu sözde resmi yazı babayı, devlete ve çocuğun annesine karşı bir suç işlemeye azmettiren bir fitneden başka bir şey değildir. Bu nedenle bu yazıya imza atan vicdansız Müftü hakkında işlem yapılması gerekirken ne yazıkkı bu yatıgı çok suc görülmemiş 

Bu konu insanların vicdanında  

GİZLİ DOSYA/#ÖzgürCengiz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.