Muradiye Camii de tarihi bir buluşma gerçekleştirdi.

GÜNDEM/GÜNCEL 07.08.2023 - 23:24, Güncelleme: 07.08.2023 - 23:24 1518+ kez okundu.
 

Muradiye Camii de tarihi bir buluşma gerçekleştirdi.

TÜGVA Manisa Yaz Okulu öğrencileri Egenin incisi tarihi Muradiye Camii de tarihi bir buluşma gerçekleştirdi.
Manisa’nın 5 ilçesinde 16 okulda Millî Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle eğitim gören ortaokullu öğrenciler, Muradiye caminde buluştu ve yaz okulu sürecinde ortaokul öğrencilerimiz çok yönlü bir eğitim faaliyeti gerçekleştirdi. Gençlere, birlik ve beraberlik duygularını aşılamayı ve milli-manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmeyi hedefleyen TÜGVA Yaz Okulu, Manisa’nın tarihi ve kültürel mekanlarına yapılan eğitim gezileriyle çok yönlü bir eğitim faaliyeti gerçekleştiriyor.    TÜGVA Manisa il temsilcisi Osman Güreser önceki yıllara göre rekor bir sayıya ulaştıklarını ifade ettiği konuşmasında, “Gençler siz kuran-ı kerim öğrenmekle peygamber efendimizin emrini yerine getiriyorsunuz “dedi.   Tügva Manisa ekibi olarak gençlik için gece gündüz demeden gönüllülük faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.
TÜGVA Manisa Yaz Okulu öğrencileri Egenin incisi tarihi Muradiye Camii de tarihi bir buluşma gerçekleştirdi.

Manisa’nın 5 ilçesinde 16 okulda Millî Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle eğitim gören ortaokullu öğrenciler, Muradiye caminde buluştu ve yaz okulu sürecinde ortaokul öğrencilerimiz çok yönlü bir eğitim faaliyeti gerçekleştirdi.

Gençlere, birlik ve beraberlik duygularını aşılamayı ve milli-manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmeyi hedefleyen TÜGVA Yaz Okulu, Manisa’nın tarihi ve kültürel mekanlarına yapılan eğitim gezileriyle çok yönlü bir eğitim faaliyeti gerçekleştiriyor.

 

 TÜGVA Manisa il temsilcisi Osman Güreser önceki yıllara göre rekor bir sayıya ulaştıklarını ifade ettiği konuşmasında, “Gençler siz kuran-ı kerim öğrenmekle peygamber efendimizin emrini yerine getiriyorsunuz “dedi.

 

Tügva Manisa ekibi olarak gençlik için gece gündüz demeden gönüllülük faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.