Murat bakan sivil memurların hakkını istedi.

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.06.2019 - 19:05, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1819+ kez okundu.
 

Murat bakan sivil memurların hakkını istedi.

İzmir milletvekili Murat bakan Türkiye Büyük Millet meclisi Başkanlığına ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a yanıtlaması için soru önergesi verdi.
Sime sen İzmir şubesinin yıllardır talep ettiği hakları, İzmir milletvekili Murat bakan meclis başkanlığına sundu. Bakan; Özlük haklarını 926 sayılı Türk silahlı kuvvetleri personel kanunu na göre alan subay ve astsubay uzman erbaşların maaşlarında iyileştirme yapılmıştır ancak Türk silahlı kuvvetleri bünyesinde görevli sivil memurların bu konudaki ısrarlı talepleri adeta görmezden gelinmiş ve bu zamdan mahrum edilmişlerdir bu durum on binlerce sivil memurun kurumlarına olan aidiyet hissini sarsmış moral ve motivasyonunu olumsuz etkilemiştir dedi Türk silahlı kuvvetleri'nde görevli devlet memurlarının da emeklerinin ve fedakarlık larının karşılığı olarak maaşlarında bir iyileştirmeye ihtiyaç duyduğunu belirten Bakan, Türk silahlı kuvvetleri bünyesinde görevli sivil memurların zor şartları ve terör tehdidi altında görev yaptıklarından dolayı diğer kamu kurum ve kuruluşlarda görev yapan memurlardan daha fazla Can güvenliği veririz taşıdıklarını ve fazla yıprandık larını belirtti. Sime sen İzmir şube başkanı İbrahim Gümüş söz konusu düzenlemenin eşitsizliğe sebep olduğunu sivil memurların da üniformalı personel ile aynı binada hatta aynı odada birlikte fiilen görev yaptığının görmezden gelinmesi gerektiğini söyledi. Murat Bakan'a tüm sivil memurlar adına teşekkür eden Gümüş, Türkiye büyük Millet meclisi'nden bu mağduriyetlerin giderilmesi için çalışma başlatılmasını istedi.
İzmir milletvekili Murat bakan Türkiye Büyük Millet meclisi Başkanlığına ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a yanıtlaması için soru önergesi verdi.

Sime sen İzmir şubesinin yıllardır talep ettiği hakları, İzmir milletvekili Murat bakan meclis başkanlığına sundu.

Bakan;

Özlük haklarını 926 sayılı Türk silahlı kuvvetleri personel kanunu na göre alan subay ve astsubay uzman erbaşların maaşlarında iyileştirme yapılmıştır ancak Türk silahlı kuvvetleri bünyesinde görevli sivil memurların bu konudaki ısrarlı talepleri adeta görmezden gelinmiş ve bu zamdan mahrum edilmişlerdir bu durum on binlerce sivil memurun kurumlarına olan aidiyet hissini sarsmış moral ve motivasyonunu olumsuz etkilemiştir dedi

Türk silahlı kuvvetleri'nde görevli devlet memurlarının da emeklerinin ve fedakarlık larının karşılığı olarak maaşlarında bir iyileştirmeye ihtiyaç duyduğunu belirten Bakan, Türk silahlı kuvvetleri bünyesinde görevli sivil memurların zor şartları ve terör tehdidi altında görev yaptıklarından dolayı diğer kamu kurum ve kuruluşlarda görev yapan memurlardan daha fazla Can güvenliği veririz taşıdıklarını ve fazla yıprandık larını belirtti.

Sime sen İzmir şube başkanı İbrahim Gümüş söz konusu düzenlemenin eşitsizliğe sebep olduğunu sivil memurların da üniformalı personel ile aynı binada hatta aynı odada birlikte fiilen görev yaptığının görmezden gelinmesi gerektiğini söyledi.

Murat Bakan'a tüm sivil memurlar adına teşekkür eden Gümüş, Türkiye büyük Millet meclisi'nden bu mağduriyetlerin giderilmesi için çalışma başlatılmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.