Mustafa Sarıgül Elektrik ve doğal gaz faturaları hakkında konuştu!

SİYASET/POLİTİKA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2022 - 17:43, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2425+ kez okundu.
 

Mustafa Sarıgül Elektrik ve doğal gaz faturaları hakkında konuştu!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Sarıgül, 30 Ocak Pazar (Bugün) günü yüksek elektrik ve doğalgaz faturaları ile ilgili konuştu.
EVLERE FATURA ATEŞİ DÜŞTÜ. Evlere fatura ateşi düştü. Yüksek faturalar hanelerde huzur bırakmadı. Faturalar cepleri yakmaktan çıktı, canları yakmaya başladı. Türkiye, zamlardan, faturalardan başka bir şey konuşamıyor. Bu aziz millete gülmeyi unutturdular, sevinmeyi unutturdular. Çocuklar, çocukluğunu yaşayamaz oldu. Yaşananlar pahalılık ve geçim sıkıntısı olmaktan çıktı, zulüm olmaya başladı. Akaryakıt, elektrik ve doğalgaz fiyatlarındaki artışlar esnafı, çiftçiyi, KOBİ’leri de zor duruma soktu. Maliyetleri de yükseltti. Ülkeyi yönetenlerin acilen yapmaları gerekenler şunlardır. Evlere düşen fatura ateşini hemen söndürün. Elektrik, doğalgaz ve akaryakıt zamlarını geri alın. Elektrikte düşük tarife sınırını aylık 150 kilovatsaatten, 250 kilovatsaate yükseltin. Elektrik, doğalgaz ve suda KDV oranını yüzde 1’e düşürün.
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Sarıgül, 30 Ocak Pazar (Bugün) günü yüksek elektrik ve doğalgaz faturaları ile ilgili konuştu.

EVLERE FATURA ATEŞİ DÜŞTÜ.

Evlere fatura ateşi düştü. Yüksek faturalar hanelerde huzur bırakmadı. Faturalar cepleri yakmaktan çıktı, canları yakmaya başladı.
Türkiye, zamlardan, faturalardan başka bir şey konuşamıyor. Bu aziz millete gülmeyi unutturdular, sevinmeyi unutturdular. Çocuklar, çocukluğunu yaşayamaz oldu.
Yaşananlar pahalılık ve geçim sıkıntısı olmaktan çıktı, zulüm olmaya başladı.
Akaryakıt, elektrik ve doğalgaz fiyatlarındaki artışlar esnafı, çiftçiyi, KOBİ’leri de zor duruma soktu. Maliyetleri de yükseltti.
Ülkeyi yönetenlerin acilen yapmaları gerekenler şunlardır.

  • Evlere düşen fatura ateşini hemen söndürün. Elektrik, doğalgaz ve akaryakıt zamlarını geri alın.
  • Elektrikte düşük tarife sınırını aylık 150 kilovatsaatten, 250 kilovatsaate yükseltin.
  • Elektrik, doğalgaz ve suda KDV oranını yüzde 1’e düşürün.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.