Nüfus müdürlükleri artık daha hızlı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.03.2022 - 09:39, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 3248+ kez okundu.
 

Nüfus müdürlükleri artık daha hızlı

Milas İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde İçişleri Bakanlığı mühendislerinin yerli ve milli yazılım ile yaptığı Nüfusmatik, kullanılmaya başlandı.
İçişleri Bakanlığı mühendisleri tarafından yerli ve milli yazılım ile gerçekleştirilen Nüfusmatik, Milas İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde hizmete girdi. Nüfus ve Vatandaş İşleri Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilerek hizmete sunulan Nüfusmatik, vatandaşların işlemlerini hızlıca yapmalarını ve randevu almalarını sağlayacak. Kimlik kartı şifre işlemleri, e-imza yüklemesi, adres beyanı, kimlik kartına sürücü belgesi yükleme, 15 yaş altı çocukların kimlik kartı başvuru ve randevu işlemlerinin hızlı ve kolay gerçekleştirilebildiği Nüfusmatik Milas’ta da hizmet vermeye başladı. Milaslı vatandaşlar nüfus dairelerindeki işlemlerin hızlanmasın ı memnuniyetle karşıladı.
Milas İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde İçişleri Bakanlığı mühendislerinin yerli ve milli yazılım ile yaptığı Nüfusmatik, kullanılmaya başlandı.

İçişleri Bakanlığı mühendisleri tarafından yerli ve milli yazılım ile gerçekleştirilen Nüfusmatik, Milas İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde hizmete girdi.

Nüfus ve Vatandaş İşleri Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilerek hizmete sunulan Nüfusmatik, vatandaşların işlemlerini hızlıca yapmalarını ve randevu almalarını sağlayacak. Kimlik kartı şifre işlemleri, e-imza yüklemesi, adres beyanı, kimlik kartına sürücü belgesi yükleme, 15 yaş altı çocukların kimlik kartı başvuru ve randevu işlemlerinin hızlı ve kolay gerçekleştirilebildiği Nüfusmatik Milas’ta da hizmet vermeye başladı. Milaslı vatandaşlar nüfus dairelerindeki işlemlerin hızlanmasın ı memnuniyetle karşıladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.