Ömer AKBABA ya cevap verdi "yapamazsın"

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.07.2019 - 19:38, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1927+ kez okundu.
 

Ömer AKBABA ya cevap verdi "yapamazsın"

Habergündemim sitesi ve 45 dakikada ne anlatılır adı altında islami seminerlerin sahibi olan Abdülvahit KOÇ,sıradışı çizgisi ile gönüllere taht kurmuş komedyen Ömer AKBABA nın sosyal medya üzerinden yayınladığı yazıya cevap verdi.
Sıradışı  kimliği ile gönüllere taht kurmuş ünlü komedyen Ömer AKBABA sosyal medyadan uzun ama çok önemli konuları içinde barındıran anlamlı bir yazı paylaş tı Ömer AKBABA sosyal medyada paylaşımı için tıklayın HABERGÜNDEMİM imtiyaz sahibi Abdül Vahit KOÇ " Kardeşim sen beni tanımıyorsun, bende aslında seni ceseden hiç tanımıyorum, ama ben seni biliyorum.... Sen asla vazgeçmeyeceksin , sen asla cizgini bozmayacaksın, çünkü sen istesende vazgeçemezsin, çünkü sen istesende çizgini bozamaz sın Aynı sorunları biz acizane yaşıyoruz, o gruba sohbete gittikmi, o cu Bu guruba gittikmi, bu cu oluyor ve bir daha sohbete çağıran olmuyor.  Peki ne anlatıyoruz  o culara da bu culara da  hz Allahı.... Anlamak istemeyen ler hep olacak ama biz hep aynı çizgimiz de kalacağız Her zaman yanında ve duacın olacağım... Vesselam.. Dedi. 
Habergündemim sitesi ve 45 dakikada ne anlatılır adı altında islami seminerlerin sahibi olan Abdülvahit KOÇ,sıradışı çizgisi ile gönüllere taht kurmuş komedyen Ömer AKBABA nın sosyal medya üzerinden yayınladığı yazıya cevap verdi.

Sıradışı  kimliği ile gönüllere taht kurmuş ünlü komedyen Ömer AKBABA sosyal medyadan uzun ama çok önemli konuları içinde barındıran anlamlı bir yazı paylaş tı

Ömer AKBABA sosyal medyada paylaşımı için tıklayın

HABERGÜNDEMİM imtiyaz sahibi Abdül Vahit KOÇ " Kardeşim sen beni tanımıyorsun, bende aslında seni ceseden hiç tanımıyorum, ama ben seni biliyorum....

Sen asla vazgeçmeyeceksin

, sen asla cizgini bozmayacaksın, çünkü sen istesende vazgeçemezsin, çünkü sen istesende çizgini bozamaz sın

Aynı sorunları biz acizane yaşıyoruz, o gruba sohbete gittikmi, o cu

Bu guruba gittikmi, bu cu oluyor ve bir daha sohbete çağıran olmuyor. 

Peki ne anlatıyoruz

 o culara da bu culara da  hz Allahı....

Anlamak istemeyen ler hep olacak ama biz hep aynı çizgimiz de kalacağız

Her zaman yanında ve duacın olacağım...

Vesselam..

Dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.