Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine 3 roket düştü

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2022 - 23:03, Güncelleme: 22.11.2022 - 22:42 1049+ kez okundu.
 

Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine 3 roket düştü

Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine 3 roket düştü
Kilis’teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine YPG/PKK’lı teröristlerce atılan 3 roket düştü. Roketler boş araziye düşerken ölen ya da yaralanan olmadı.Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine Suriye’nin kuzeyinden 3 roket atıldı. Terör örgütü YPG/PKK tarafından atılan roketler boş bir araziye düştü. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. Bölgede güvenlik güçleri tarafından önlemler artırıldı.
Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine 3 roket düştü
Kilis’teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine YPG/PKK’lı teröristlerce atılan 3 roket düştü. Roketler boş araziye düşerken ölen ya da yaralanan olmadı.

Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine Suriye’nin kuzeyinden 3 roket atıldı. Terör örgütü YPG/PKK tarafından atılan roketler boş bir araziye düştü. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. Bölgede güvenlik güçleri tarafından önlemler artırıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.