Putin'den ilk açıklama

TURİZM/GEZİ/MACERA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2018 - 16:26, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 1721+ kez okundu.
 

Putin'den ilk açıklama

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Akdeniz'de düşürülen Rus uçağı ile ilgili açıklama yaptı. Putin, "Bu bir trajedidir.Rus uçağını İsrail vurmadı, ne olduğunu hala inceliyoruz " dedi.
Rusya Savunma Bakanlığı, İl-20 model 15 kişilik askeri mürettebat taşıyan uçağı Suriye'nin düşürdüğünü açıkladı. Rusya İsrail Büyükelçisi'ni Dışişleri Bakanlığı'na çağırdı. İsrail ordusu ise Rusya'nın iddialarını yalanladı HALA NE OLDUĞUNU ANLAMAYA ÇALIŞIYORUZ Açıklamalar peş peşe gelirken tüm gözlerin çevrildiği Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ilk kez konuştu. Putin, "Rus uçağını İsrail vurmadı. Trajik ve bir şansızlık zinciri gibi görünüyor. Hala ne olduğunu anlamaya çalışıyoruz. Alınacak önlemler herkesi ilgilendiriyor. Önlemler Suriye'deki askeri personelin güvenliğine yönelik olacak." ifadelerini kullandı.  
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Akdeniz'de düşürülen Rus uçağı ile ilgili açıklama yaptı. Putin, "Bu bir trajedidir.Rus uçağını İsrail vurmadı, ne olduğunu hala inceliyoruz " dedi.

Rusya Savunma Bakanlığı, İl-20 model 15 kişilik askeri mürettebat taşıyan uçağı Suriye'nin düşürdüğünü açıkladı. Rusya İsrail Büyükelçisi'ni Dışişleri Bakanlığı'na çağırdı. İsrail ordusu ise Rusya'nın iddialarını yalanladı

HALA NE OLDUĞUNU ANLAMAYA ÇALIŞIYORUZ

Açıklamalar peş peşe gelirken tüm gözlerin çevrildiği Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ilk kez konuştu. Putin, "Rus uçağını İsrail vurmadı. Trajik ve bir şansızlık zinciri gibi görünüyor. Hala ne olduğunu anlamaya çalışıyoruz. Alınacak önlemler herkesi ilgilendiriyor. Önlemler Suriye'deki askeri personelin güvenliğine yönelik olacak." ifadelerini kullandı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.