Ramazan Üzün kimdir

GÜNDEM/GÜNCEL 16.05.2022 - 23:06, Güncelleme: 21.11.2022 - 17:24 43146+ kez okundu.
 

Ramazan Üzün kimdir

Ramazan Üzün kimdir Google da en çok arananlar listesinde Ramazan Üzün var ,Ramazan Üzün Kimdir
Ramazan Üzün 14.04.1983 Ortaköy .Çorum doğumludur Orta öğretim ve lise Çorum'da birirdi. 2002 yılında İzmir'e yerleşti . İzotas idari işlerde ekip şefliği yaptı . Günaydın grup denetim govenlik amirliği yaptı Kendine ait en son esnaflık yaptı. İşçilikle başladığı hayat serüvenine çeşitli is alanlarinda tecrübe edindikten sonra araç bakımı üzerine kendi işyerini açtı. Sonraları Şenol hukuk burosunda büra personeli olarak katiplik işlerine başladı halen bu illere devam etmekte Ramazan Üzün Bunun yanında sosyal olarak Mardinliller , konya, manisalilar , Engelliler ve Niğde, Çorum konfederasyonlarında çeşitli görevlerde bulunuyor Siyaset yönüyle ülke menfaatleri üzerine siyaset yapması ile tanınlakta . Aynı zamanda Yeni Nesil Habercilik grubu habergündemim.com İzmir il temsilciliği yapmaktadır .
Ramazan Üzün kimdir Google da en çok arananlar listesinde Ramazan Üzün var ,Ramazan Üzün Kimdir

Ramazan Üzün 14.04.1983 Ortaköy .Çorum doğumludur Orta öğretim ve lise Çorum'da birirdi. 2002 yılında İzmir'e yerleşti .

İzotas idari işlerde ekip şefliği yaptı . Günaydın grup denetim govenlik amirliği yaptı Kendine ait en son esnaflık yaptı.

İşçilikle başladığı hayat serüvenine çeşitli is alanlarinda tecrübe edindikten sonra araç bakımı üzerine kendi işyerini açtı.

Sonraları Şenol hukuk burosunda büra personeli olarak katiplik işlerine başladı halen bu illere devam etmekte Ramazan Üzün Bunun yanında sosyal olarak Mardinliller , konya, manisalilar , Engelliler ve Niğde, Çorum konfederasyonlarında çeşitli görevlerde bulunuyor Siyaset yönüyle ülke menfaatleri üzerine siyaset yapması ile tanınlakta . Aynı zamanda Yeni Nesil Habercilik grubu habergündemim.com İzmir il temsilciliği yapmaktadır .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.