Reşit KUÇHAN Göç idaresinde;

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2020 - 00:37, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2108+ kez okundu.
 

Reşit KUÇHAN Göç idaresinde;

Öz Büro İş Sendikası Göç İdaresi İzmir Temsilcisi Reşit Kuçhan göç idaresi personellerinin sorunlarını görüşmek üzere Ankara'da Göç İdaresi Genel Müdürlüğünü ziyaret etti.
İzmir’in yakından tanıdığı Göç idaresi Genel Müdür Vekili Ve Göç idaresi Hukuk Müşaviri  Durmaz BAYRAKTAR'ı Ziyaret eden Reşit Kuçhan işçilerin tüm sıkıntılarını bizzat merkezine bildirdi Sn. Durmaz BAYRAKTAR' a iletilen her bilgiyi not alması ve sayın Bakanımızında bu konulara hassasiyet gösterdiği ve talimatları olduğu bu konuların çözüme kavuşturmak için yola çıkanları sevindirmiştir. Durmaz BAYRAKTAR' yaşanılan tüm sıkıntıları bildiğini, çözüm noktasında gerekli talimatları Sayın Bakanımızın verdiğini bildirdi.  Öz Büro İş Sendikasının Göç İdaresi İzmir Temsilcisi Reşit Kuçhan yaptığı açıklamada Bayraktar’a teşekkür etti  Kuçhan ;ziyaretimiz esnasında nazik misafir perverliginden dolayı  Durmaz BAYRAKTAR' bey efendiye çok teşekkür ederiz, sohbet esnasında anlattığımız tüm sorunları bir bir not alması ve gerekli talimatların Bakanımız tarafından verildiğini söylemesi bizi ziyadesiyle memnun etti, kendisinin bir işçi dostu olduğunu İzmir de zaten  bilmiyen yoktur. Kendisine çok teşekkür ederiz.  Reşit KUCHAN ; Biz Öz Büro İş sendikası ailesi olarak arkadaşlarımız için her daim yollarda olacağız, sendikamız 1 Kasım'da toplu iş sözleşmesi ile bizleri daha iyi haklara kavuşturacaktır, bunuda inançla hep birlikte bizim mucadalemizde bir kişi hak kaybına ugramayacak işçi kardeşlerimiz TC. Kültür Bakanlığımıza Yapmış olduğumuz Toplu iş Sözleşmesini inceleyip sendikamız neleri başarmış olduğunu somut olarak görecektir. Tam inançla başaracağız inatla değil inançla.
Öz Büro İş Sendikası Göç İdaresi İzmir Temsilcisi Reşit Kuçhan göç idaresi personellerinin sorunlarını görüşmek üzere Ankara'da Göç İdaresi Genel Müdürlüğünü ziyaret etti.

İzmir’in yakından tanıdığı Göç idaresi Genel Müdür Vekili Ve Göç idaresi Hukuk Müşaviri  Durmaz BAYRAKTAR'ı Ziyaret eden Reşit Kuçhan işçilerin tüm sıkıntılarını bizzat merkezine bildirdi

Sn. Durmaz BAYRAKTAR' a iletilen her bilgiyi not alması ve sayın Bakanımızında bu konulara hassasiyet gösterdiği ve talimatları olduğu bu konuların çözüme kavuşturmak için yola çıkanları sevindirmiştir.

Durmaz BAYRAKTAR' yaşanılan tüm sıkıntıları bildiğini, çözüm noktasında gerekli talimatları Sayın Bakanımızın verdiğini bildirdi. 


Öz Büro İş Sendikasının Göç İdaresi İzmir Temsilcisi Reşit Kuçhan yaptığı açıklamada Bayraktar’a teşekkür etti 

Kuçhan ;ziyaretimiz esnasında nazik misafir perverliginden dolayı  Durmaz BAYRAKTAR' bey efendiye çok teşekkür ederiz, sohbet esnasında anlattığımız tüm sorunları bir bir not alması ve gerekli talimatların Bakanımız tarafından verildiğini söylemesi bizi ziyadesiyle memnun etti, kendisinin bir işçi dostu olduğunu İzmir de zaten  bilmiyen yoktur. Kendisine çok teşekkür ederiz. 


Reşit KUCHAN ; Biz Öz Büro İş sendikası ailesi olarak arkadaşlarımız için her daim yollarda olacağız, sendikamız 1 Kasım'da toplu iş sözleşmesi ile bizleri daha iyi haklara kavuşturacaktır, bunuda inançla hep birlikte bizim mucadalemizde bir kişi hak kaybına ugramayacak işçi kardeşlerimiz TC. Kültür Bakanlığımıza Yapmış olduğumuz Toplu iş Sözleşmesini inceleyip sendikamız neleri başarmış olduğunu somut olarak görecektir. Tam inançla başaracağız inatla değil inançla.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.