Roman stratejik eylem planı toplantısı yapıldı.

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2019 - 19:10, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2885+ kez okundu.
 

Roman stratejik eylem planı toplantısı yapıldı.

Roman Sivil toplum kuruluşları ile Roman Stratejik Eylem Planı üzerine istişarelerde bulunan İzmir’in gülen yüzü lakaplı vekili Cemal BEKLE sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.
Ülkemizde sadece romanların değil tüm vatandaşların yürekten sevdiği ve İzmir’in Gülen yüzü lakabı ile tanınan AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle Roman stratejik eylem planı toplantısı sonrası sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.  Sosyal medya açıklamasında ; Türk Milletinin gururu, Türk Dünyasının övüncü, İslam Aleminin göz bebeği İstanbul’da yaşayan Roman kardeşlerimizle birlikteyiz. Roman Sivil Toplum kuruluşu temsilcilerimizin sorunları ve çözüm önerileri için Ar-Ge’den sorumlu Genel Başkan Yardımcımız İzmir Milletvekilimiz Hamza Dağ, TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır ve Kocaeli Milletvekilimiz Mehmet Aki̇f Yılmaz ile hükümetimizin Roman Stratejik Eylem Planı üzerine istişarelerde bulunduk.dedi Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan bugüne kadar, ilk defa bir Başbakanın 'Roman' dediğine değinen Bekle ;Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan bugüne kadar, ilk defa bir Başbakanın 'Roman' dediğini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ağzından duyduk dedi.  Değişimin  o günden itibaren başladığını anlatan Bekle; Romanlar çektikleri tüm sıkıntılara, dışlanmışlıklarına rağmen devletin uzattığı ele Türkiye'nin her yerinden koşup gelmişlerdir ve hepimizde sevgi, kardeşlik, samimiyet, millet sevgisi, ay yıldızlı bayrak sevgisi, vatan sevgisini görürsünüz. Bize taş atanı unutmadığımız gibi bizim için bir taş koyanı da unutmayız. Vefasızlık yapmayız, dün olduğu gibi bugün de Sayın Cumhurbaşkanımızın ve partimizin arkasında bu vatan için hizmet etmeye devam edeceğiz.dedi.
Roman Sivil toplum kuruluşları ile Roman Stratejik Eylem Planı üzerine istişarelerde bulunan İzmir’in gülen yüzü lakaplı vekili Cemal BEKLE sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Ülkemizde sadece romanların değil tüm vatandaşların yürekten sevdiği ve İzmir’in Gülen yüzü lakabı ile tanınan AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle Roman stratejik eylem planı toplantısı sonrası sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. 

Sosyal medya açıklamasında ;

Türk Milletinin gururu, Türk Dünyasının övüncü, İslam Aleminin göz bebeği İstanbul’da yaşayan Roman kardeşlerimizle birlikteyiz. Roman Sivil Toplum kuruluşu temsilcilerimizin sorunları ve çözüm önerileri için Ar-Ge’den sorumlu Genel Başkan Yardımcımız İzmir Milletvekilimiz Hamza Dağ, TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır ve Kocaeli Milletvekilimiz Mehmet Aki̇f Yılmaz ile hükümetimizin Roman Stratejik Eylem Planı üzerine istişarelerde bulunduk.dedi

Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan bugüne kadar, ilk defa bir Başbakanın 'Roman' dediğine değinen Bekle ;Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan bugüne kadar, ilk defa bir Başbakanın 'Roman' dediğini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ağzından duyduk dedi. 

Değişimin  o günden itibaren başladığını anlatan Bekle; Romanlar çektikleri tüm sıkıntılara, dışlanmışlıklarına rağmen devletin uzattığı ele Türkiye'nin her yerinden koşup gelmişlerdir ve hepimizde sevgi, kardeşlik, samimiyet, millet sevgisi, ay yıldızlı bayrak sevgisi, vatan sevgisini görürsünüz. Bize taş atanı unutmadığımız gibi bizim için bir taş koyanı da unutmayız. Vefasızlık yapmayız, dün olduğu gibi bugün de Sayın Cumhurbaşkanımızın ve partimizin arkasında bu vatan için hizmet etmeye devam edeceğiz.dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.