Rusya'dan kritik 'Türkiye' açıklaması!

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2018 - 22:25, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 2214+ kez okundu.
 

Rusya'dan kritik 'Türkiye' açıklaması!

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun daveti üzerine 13-14 Ağustos'ta Ankara’yı ziyaret edeceği bildirildi.
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, başkent Moskova’da gazetecilere yaptığı açıklamada, Lavrov’un 13-14 Ağustos’ta Türkiye’yi ziyaret edeceğini belirtti.  Lavrov'un Ankara'da Büyükelçiler Konferansı'nda konuşma yapacağını söyleyen Zaharova, ziyaret kapsamında Lavrov ile Çavuşoğlu’nun görüşeceğini kaydetti. Çavuşoğlu ile Lavrov’un, ikili ilişkileri ele alacaklarını belirten Zaharova, "Taraflar ayrıca Suriye, Ukrayna, Ortadoğu, Kafkasya ve Karadeniz bölgelerinde yaşanan son gelişmelerin yanı sıra TürkAkım ve Akkuyu Nükleer Güç Santrali projelerini de istişare edecekler" dedi.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun daveti üzerine 13-14 Ağustos'ta Ankara’yı ziyaret edeceği bildirildi.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, başkent Moskova’da gazetecilere yaptığı açıklamada, Lavrov’un 13-14 Ağustos’ta Türkiye’yi ziyaret edeceğini belirtti. 

Lavrov'un Ankara'da Büyükelçiler Konferansı'nda konuşma yapacağını söyleyen Zaharova, ziyaret kapsamında Lavrov ile Çavuşoğlu’nun görüşeceğini kaydetti.

Çavuşoğlu ile Lavrov’un, ikili ilişkileri ele alacaklarını belirten Zaharova, "Taraflar ayrıca Suriye, Ukrayna, Ortadoğu, Kafkasya ve Karadeniz bölgelerinde yaşanan son gelişmelerin yanı sıra TürkAkım ve Akkuyu Nükleer Güç Santrali projelerini de istişare edecekler" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.