Sağanak yağış, İzmir kent genelinde etkili oldu

EGE HABERLERİ 31.05.2023 - 17:52, Güncelleme: 31.05.2023 - 17:52 1494+ kez okundu.
 

Sağanak yağış, İzmir kent genelinde etkili oldu

İZSU Genel Müdürlüğü ekipleri Çiğli'de yaşanan şiddetli yağışın yaratabileceği olumsuz etkilere karşı harekete geçti.
Çiğli ilçesinde, etkili olan sağanak yağış caddeleri sular altında bırakırken, bazı iş yerlerini su bastı Yağış, Çiğli ilçesinde de aniden bastırdı. Sağanakla beraber kentteki caddeler adeta göle döndü, vatandaşlar zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar, dizine kadar su birikintisinde yürürken, bölgedeki iş yerlerini de su bastı. Kimi vatandaşlarda, su birikintisi önünde çaresizce bekleyerek yağmurun durmasını bekledi. Esnafta, alt yapıya isyan ederek Çiğli Belediyesine tepki gösterdi.
İZSU Genel Müdürlüğü ekipleri Çiğli'de yaşanan şiddetli yağışın yaratabileceği olumsuz etkilere karşı harekete geçti.

Çiğli ilçesinde, etkili olan sağanak yağış caddeleri sular altında bırakırken, bazı iş yerlerini su bastı

Yağış, Çiğli ilçesinde de aniden bastırdı. Sağanakla beraber kentteki caddeler adeta göle döndü, vatandaşlar zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar, dizine kadar su birikintisinde yürürken, bölgedeki iş yerlerini de su bastı. Kimi vatandaşlarda, su birikintisi önünde çaresizce bekleyerek yağmurun durmasını bekledi.

Esnafta, alt yapıya isyan ederek Çiğli Belediyesine tepki gösterdi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.