Sağlık camiası cumhurbaşkanına mı oynuyor?

GÜNDEM/GÜNCEL 09.06.2022 - 09:47, Güncelleme: 09.06.2022 - 09:47 2546+ kez okundu.
 

Sağlık camiası cumhurbaşkanına mı oynuyor?

Yaşanılan pandemi sonrası sağlık çalışanlarımızın kıymetini ülke olarak bir kez daha anlamış olduk. Son dönemde yaşanan randevu sıkıntısı ve çözümün bulunamaması ise akıllara başka sorular getiriyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık konusunda devrim niteliğindeki kararları ve onlarca son model teknolojilerle dolu yapılan hastanelerinden sonra randevu sıkıntılarının yaşanıyor olması vatandaşların tepkisini alıyor.   ÖZELLİKLE İZMİR Özellikle İzmir'de vatandaş birçok hastane olmasına rağmen randevu konusunda diğer illere göre daha fazla sıkıntı çekiyor.   YAKIN İLLERE GÖZ ATALIM Manisa'da 14 adet devlet hastanesi var, Uşak'ta da bir o kadar, Aydın'da da bir o kadar var ve İzmir'de ise iki katı devlet hastanesi var. Peki vatandaş yakın illerde Z hastane olmasına rağmen randevu konusunda sıkıntı yaşamazken İzmir'de iki katı fazla hastane varken niye randevu bulmakta zorlanıyor? Peki İzmir'de bir vatandaş göz polikliniğine neden randevu bulamıyor? İzmir'de nöroloji bölümüne neden randevu bulamıyor? İzmir'de ortopedi bölümüne neden randevu bulamıyor?   Not: Randevu sisteminde İzmir'de bu bölümlere 25 gün sonraya 4 hastane randevu veriyor o da birkaç güne yok olacak. Hemen yakın illerde kendisinden çok daha az hastane olmasına rağmen bu üç bölüme randevu varken İzmir'de neden yok? Yoksa İzmir sağlık sistemi üzerinden cumhurbaşkanına oyun oynamaya mı çalışıyor? Yapılan devrim niteliğindeki çalışmalar kim ve kimler tarafından yok gösterilmeye çalışılıyor?
Yaşanılan pandemi sonrası sağlık çalışanlarımızın kıymetini ülke olarak bir kez daha anlamış olduk. Son dönemde yaşanan randevu sıkıntısı ve çözümün bulunamaması ise akıllara başka sorular getiriyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık konusunda devrim niteliğindeki kararları ve onlarca son model teknolojilerle dolu yapılan hastanelerinden sonra randevu sıkıntılarının yaşanıyor olması vatandaşların tepkisini alıyor.

 

ÖZELLİKLE İZMİR

Özellikle İzmir'de vatandaş birçok hastane olmasına rağmen randevu konusunda diğer illere göre daha fazla sıkıntı çekiyor.

 

YAKIN İLLERE GÖZ ATALIM

Manisa'da 14 adet devlet hastanesi var, Uşak'ta da bir o kadar, Aydın'da da bir o kadar var ve İzmir'de ise iki katı devlet hastanesi var.

Peki vatandaş yakın illerde Z hastane olmasına rağmen randevu konusunda sıkıntı yaşamazken İzmir'de iki katı fazla hastane varken niye randevu bulmakta zorlanıyor?

Peki İzmir'de bir vatandaş göz polikliniğine neden randevu bulamıyor? İzmir'de nöroloji bölümüne neden randevu bulamıyor? İzmir'de ortopedi bölümüne neden randevu bulamıyor?

 

Not: Randevu sisteminde İzmir'de bu bölümlere 25 gün sonraya 4 hastane randevu veriyor o da birkaç güne yok olacak.

Hemen yakın illerde kendisinden çok daha az hastane olmasına rağmen bu üç bölüme randevu varken İzmir'de neden yok?

Yoksa İzmir sağlık sistemi üzerinden cumhurbaşkanına oyun oynamaya mı çalışıyor?

Yapılan devrim niteliğindeki çalışmalar kim ve kimler tarafından yok gösterilmeye çalışılıyor?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.