Şampiyonların Adresi Belli: Başarılı Öğrenciler TÜGVA’da Yetişiyor!

EGE HABERLERİ 05.09.2024 - 21:58, Güncelleme: 05.09.2024 - 21:58 3151 kez okundu.
 

Şampiyonların Adresi Belli: Başarılı Öğrenciler TÜGVA’da Yetişiyor!

Denizli'de, Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) desteğiyle eğitim hayatlarında büyük başarılar elde eden gençler, Türkiye genelinde ses getirmeye devam ediyor.
Bu başarılardan biri de YKS sınavında TYT Türkiye 2.’si olan Yağmur Mumcuoğlu'nun başarı hikayesi. TÜGVA Denizli İl Temsilciliği'nde ailesiyle birlikte vakfın yönetim ekibiyle bir araya gelen Yağmur Mumcuoğlu, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne yerleşerek hayallerine bir adım daha yaklaştı. TÜGVA'nın Gençlere Desteği Devam Ediyor TÜGVA Denizli İl Temsilcisi Ali Durmuş, başarılı gençleri her alanda desteklemeye devam edeceklerini belirterek, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin hayatlarının her döneminde yanlarındayız. Yağmur Mumcuoğlu'nun elde ettiği bu büyük başarı, hepimizi gururlandırdı. Sınav sürecinde olduğu gibi, üniversite hayatlarında da gençlerimizin yanında olacağız ve gelecekte iş hayatlarında da onları desteklemeyi sürdüreceğiz.” dedi. Başarıya Giden Yolda Destek Önemli Yağmur Mumcuoğlu'nun başarısı, düzenli ve disiplinli çalışmanın yanında aldığı desteğin de büyük bir öneme sahip olduğunu gözler önüne serdi. TÜGVA'nın sağladığı rehberlik ve eğitim desteği sayesinde, Mumcuoğlu gibi birçok genç, sınavlarda elde ettikleri başarılarla geleceğe daha emin adımlarla ilerliyor. TÜGVA, gençlerin akademik, sosyal ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayan projeleriyle Türkiye’nin dört bir yanında eğitim hayatlarına destek olmaya devam ediyor.
Denizli'de, Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) desteğiyle eğitim hayatlarında büyük başarılar elde eden gençler, Türkiye genelinde ses getirmeye devam ediyor.

Bu başarılardan biri de YKS sınavında TYT Türkiye 2.’si olan Yağmur Mumcuoğlu'nun başarı hikayesi. TÜGVA Denizli İl Temsilciliği'nde ailesiyle birlikte vakfın yönetim ekibiyle bir araya gelen Yağmur Mumcuoğlu, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne yerleşerek hayallerine bir adım daha yaklaştı.

TÜGVA'nın Gençlere Desteği Devam Ediyor

TÜGVA Denizli İl Temsilcisi Ali Durmuş, başarılı gençleri her alanda desteklemeye devam edeceklerini belirterek, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin hayatlarının her döneminde yanlarındayız. Yağmur Mumcuoğlu'nun elde ettiği bu büyük başarı, hepimizi gururlandırdı. Sınav sürecinde olduğu gibi, üniversite hayatlarında da gençlerimizin yanında olacağız ve gelecekte iş hayatlarında da onları desteklemeyi sürdüreceğiz.” dedi.

Başarıya Giden Yolda Destek Önemli

Yağmur Mumcuoğlu'nun başarısı, düzenli ve disiplinli çalışmanın yanında aldığı desteğin de büyük bir öneme sahip olduğunu gözler önüne serdi. TÜGVA'nın sağladığı rehberlik ve eğitim desteği sayesinde, Mumcuoğlu gibi birçok genç, sınavlarda elde ettikleri başarılarla geleceğe daha emin adımlarla ilerliyor.

TÜGVA, gençlerin akademik, sosyal ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayan projeleriyle Türkiye’nin dört bir yanında eğitim hayatlarına destek olmaya devam ediyor.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.