Samsun'da Suat Kılıç'a Yönelik Protesto Son Anda Engellendi

EGE HABERLERİ 02.10.2024 - 21:30, Güncelleme: 02.10.2024 - 21:30 273 kez okundu.
 

Samsun'da Suat Kılıç'a Yönelik Protesto Son Anda Engellendi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın teşekkür ziyaretleri kapsamında geldiği Samsun’da, Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç’a yönelik büyük bir protestonun son anda engellendiği öğrenildi.
Yeniden Refah Partisi Samsun ziyaretinde gerginlik yaşandı. Fatih Erbakan, seçimlerde elde edilen başarı dolayısıyla Vezirköprü, Ladik ve Kavak ilçelerinde bir dizi ziyarette bulundu. Bu ziyaretlerin ardından Canik ilçesine geçen Erbakan'a, Suat Kılıç da eşlik etti. Ancak Kılıç’ın, Samsun'daki bazı partililer tarafından istenmediği ve protesto ile karşılanacağı bilgisi, ziyarete gölge düşürdü. Alınan bilgilere göre, Samsun'da Suat Kılıç'a yönelik planlanan büyük çaplı bir protesto, teşkilat mensuplarının araya girmesiyle son anda durduruldu. Protestonun gerçekleştirilmesi halinde olayın Fatih Erbakan'ı da rencide edebileceği düşünülerek, partililer arasında yaşanacak gerginliğin önüne geçildi. Suat Kılıç’ın partiye katıldığı günden beri Samsun teşkilatları tarafından kabul görmediği ve rahatsızlık yarattığı iddiaları, bu olayla birlikte daha da belirgin hale geldi. Samsun teşkilatının bazı üyeleri, Kılıç’ın partiye katılımını uygun bulmadıklarını ve parti içinde huzursuzluk yarattığını belirtiyor. Bu rahatsızlık, ziyaret sırasında bir protesto ile dile getirilmeye çalışılsa da, partinin ileri gelenleri durumu kontrol altına almayı başardı. Yeniden Refah Partisi, Fatih Erbakan’ın liderliğinde büyümeye devam ederken, parti içindeki bazı isimlere yönelik bu tür tepkilerin, ilerleyen dönemde nasıl bir etki yaratacağı merak konusu. Samsun'da yaşanan bu olay, parti içinde bir huzursuzluk olduğunu gözler önüne sererken, Fatih Erbakan’ın bu durumu nasıl yöneteceği dikkatle izleniyor.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın teşekkür ziyaretleri kapsamında geldiği Samsun’da, Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç’a yönelik büyük bir protestonun son anda engellendiği öğrenildi.

Yeniden Refah Partisi Samsun ziyaretinde gerginlik yaşandı.

Fatih Erbakan, seçimlerde elde edilen başarı dolayısıyla Vezirköprü, Ladik ve Kavak ilçelerinde bir dizi ziyarette bulundu. Bu ziyaretlerin ardından Canik ilçesine geçen Erbakan'a, Suat Kılıç da eşlik etti. Ancak Kılıç’ın, Samsun'daki bazı partililer tarafından istenmediği ve protesto ile karşılanacağı bilgisi, ziyarete gölge düşürdü.

Alınan bilgilere göre, Samsun'da Suat Kılıç'a yönelik planlanan büyük çaplı bir protesto, teşkilat mensuplarının araya girmesiyle son anda durduruldu. Protestonun gerçekleştirilmesi halinde olayın Fatih Erbakan'ı da rencide edebileceği düşünülerek, partililer arasında yaşanacak gerginliğin önüne geçildi.

Suat Kılıç’ın partiye katıldığı günden beri Samsun teşkilatları tarafından kabul görmediği ve rahatsızlık yarattığı iddiaları, bu olayla birlikte daha da belirgin hale geldi. Samsun teşkilatının bazı üyeleri, Kılıç’ın partiye katılımını uygun bulmadıklarını ve parti içinde huzursuzluk yarattığını belirtiyor. Bu rahatsızlık, ziyaret sırasında bir protesto ile dile getirilmeye çalışılsa da, partinin ileri gelenleri durumu kontrol altına almayı başardı.

Yeniden Refah Partisi, Fatih Erbakan’ın liderliğinde büyümeye devam ederken, parti içindeki bazı isimlere yönelik bu tür tepkilerin, ilerleyen dönemde nasıl bir etki yaratacağı merak konusu. Samsun'da yaşanan bu olay, parti içinde bir huzursuzluk olduğunu gözler önüne sererken, Fatih Erbakan’ın bu durumu nasıl yöneteceği dikkatle izleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.