Sancak Muhafızları, CIA'nın 10 Bin Ajanının Verilerini Ele Geçirdiğini duyurdu

BİLİM /TEKNOLOJİ 02.07.2024 - 11:37, Güncelleme: 02.07.2024 - 11:37 926 kez okundu.
 

Sancak Muhafızları, CIA'nın 10 Bin Ajanının Verilerini Ele Geçirdiğini duyurdu

Türk hacker grubu Sancak Muhafızları, uluslararası alanda CIA'nın yaklaşık 10 bin ajanının verilerini ele geçirdiklerini duyurdu.
Uluslararası arena’da Mossad ve Cia ‘nın Takibinde olan Türk Hacker Grubu Sancak muhafızları CIA'nın yaklaşık 10 bin ajanının verilerini ele geçirdiklerini duyurdu. Grup daha önce Mossad'a ait bilgileri deşifre ederek dikkat çekmişti Grup, "Devletimizin, milletimizin ve İslam coğrafyasının mazlumlarının yanında olmaya devam edeceğiz" mesajını verdi. Ayrıca destekçilerinden dua isteyen grup, "Kimsesiz mezarların talibiyiz" ifadesiyle mesajını sonlandırdı. Sancak Muhafızları'nın yeni operasyonunun uluslararası arenada nasıl yankı uyandıracağı merak konusu. Sancak Muhafızları'nın paylaşımı SancakMuhafıları olarak Filistin Gazze Savaşın’da 10 bine yakın Mossad ajanının Bilgilerini deşifre ederek Mossadın Türkiye ayağın’da bulunan ajanların verilerini ilgili kurumlar ile paylaşarak Türkiye ‘de bulunan Hücrelerine Opersyon Gerçekleştirmiş ve Türkiye’nin (MİT) ‘in Yaptığı operasyon ile Dünyaya gerekli mesajları vermiştik . .  Sancak muhafızları olarak  , Dünyayı ayağa kaldıracak yeni bir operasyon ile cia ( istihbarat ) servisinin 10 bine yakın Ajanlarının Verilerini ele geçirdik. Şunu belirtmek isterizki bizler Sancak muhafızları ekibi olarak nefes aldığımız sürece , bizler Devletimizin , Milletimizin , Tüm islâm Coğrafyası’nın Mazlumların yanında olmaya Devam edeceğiz .  Bizi seven Dostlarımız’dan Tek istediğimiz , Kendileri İçin etmiş oldukları Dualarında Bizleri unutmamaları. .  Son olarak ; Biz İsmin, Şanın, Şöhretin Değil ,Kimsesiz Mezarların Talibiyiz Bize Rol Biçmeye Çalışanlar , Yönetmenin Biz olduğunu Anladıklarında Perde Kapanmış olacak . .  THE END 
Türk hacker grubu Sancak Muhafızları, uluslararası alanda CIA'nın yaklaşık 10 bin ajanının verilerini ele geçirdiklerini duyurdu.

Uluslararası arena’da Mossad ve Cia ‘nın Takibinde olan Türk Hacker Grubu Sancak muhafızları CIA'nın yaklaşık 10 bin ajanının verilerini ele geçirdiklerini duyurdu.

Grup daha önce Mossad'a ait bilgileri deşifre ederek dikkat çekmişti

Grup, "Devletimizin, milletimizin ve İslam coğrafyasının mazlumlarının yanında olmaya devam edeceğiz" mesajını verdi. Ayrıca destekçilerinden dua isteyen grup, "Kimsesiz mezarların talibiyiz" ifadesiyle mesajını sonlandırdı.

Sancak Muhafızları'nın yeni operasyonunun uluslararası arenada nasıl yankı uyandıracağı merak konusu.

Sancak Muhafızları'nın paylaşımı

SancakMuhafıları olarak Filistin Gazze Savaşın’da 10 bine yakın Mossad ajanının Bilgilerini deşifre ederek Mossadın Türkiye ayağın’da bulunan ajanların verilerini ilgili kurumlar ile paylaşarak Türkiye ‘de bulunan Hücrelerine Opersyon Gerçekleştirmiş ve Türkiye’nin (MİT) ‘in Yaptığı operasyon ile Dünyaya gerekli mesajları vermiştik . . 

Sancak muhafızları olarak  , Dünyayı ayağa kaldıracak yeni bir operasyon ile cia ( istihbarat ) servisinin 10 bine yakın Ajanlarının Verilerini ele geçirdik.

Şunu belirtmek isterizki bizler Sancak muhafızları ekibi olarak nefes aldığımız sürece , bizler Devletimizin , Milletimizin , Tüm islâm Coğrafyası’nın Mazlumların yanında olmaya Devam edeceğiz . 

Bizi seven Dostlarımız’dan Tek istediğimiz , Kendileri İçin etmiş oldukları Dualarında Bizleri unutmamaları. . 

Son olarak ; Biz İsmin, Şanın, Şöhretin Değil ,Kimsesiz Mezarların Talibiyiz

Bize Rol Biçmeye Çalışanlar , Yönetmenin Biz olduğunu Anladıklarında Perde Kapanmış olacak . . 

THE END 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.