Sancak muhafızları paylaştı"Nato veri tabanları ele geçirilmiştir"

BİLİM /TEKNOLOJİ 14.01.2024 - 02:29, Güncelleme: 14.01.2024 - 02:29 2488+ kez okundu.
 

Sancak muhafızları paylaştı"Nato veri tabanları ele geçirilmiştir"

Sancak Muhafızları ekibi, yaptıkları son eylemlerini sosyal medya hesaplarından " Lahey ve Nato HACKED . !" başlığı ile duyurdu.
Terör destekcileri olan ülkelere operasyonlarınn devam edeceği bilgisini sosyal medya hesaplarından paylaşan Sancak muhafızları adlı Türk hacker grubu Lahey birleşmiş milletler "DİVANI" ve "NATO " nun veri tabanı ele geçirilmiştir sözleri ile duyurdu . işte o paylaşım Lahey VE NATO HACKED . ! Dünya da katliama dur dememekle beraber ama ( taklidi ) yapan ;  Lahey birleşmiş milletler " DİVANI " ve "NATO " nun veri tabanı ele geçirilmiştir .  Sancak muhafızları olarak zalimlerin karşısındayız . . !  Türklüğümüz göklerde dalgalanan bir " SANCAK " biz allahın önünde eğiliriz ancak  Kılıç Kınından çıkmadıkça it sürüsü dağılmaz. . !  Terör ve Destekçilerine Yandaşlık yapanlara KARARIMIZ NETTİR .! Operasyonu Pençe -Kilit bölgesinde şehit düşen 41'inci Komando Arı Tugayı Şehirlerimizin Aziz Ruhunuz şad olsun     
Sancak Muhafızları ekibi, yaptıkları son eylemlerini sosyal medya hesaplarından " Lahey ve Nato HACKED . !" başlığı ile duyurdu.

Terör destekcileri olan ülkelere operasyonlarınn devam edeceği bilgisini sosyal medya hesaplarından paylaşan Sancak muhafızları adlı Türk hacker grubu Lahey birleşmiş milletler "DİVANI" ve "NATO " nun veri tabanı ele geçirilmiştir sözleri ile duyurdu .

işte o paylaşım

Lahey VE NATO HACKED . !

Dünya da katliama dur dememekle beraber ama ( taklidi ) yapan ; 

Lahey birleşmiş milletler " DİVANI " ve "NATO " nun veri tabanı ele geçirilmiştir . 

Sancak muhafızları olarak zalimlerin karşısındayız . . ! 

Türklüğümüz göklerde dalgalanan bir " SANCAK " biz allahın önünde eğiliriz ancak 

Kılıç Kınından çıkmadıkça it sürüsü dağılmaz. . ! 

Terör ve Destekçilerine Yandaşlık yapanlara KARARIMIZ NETTİR .!

Operasyonu Pençe -Kilit bölgesinde şehit düşen 41'inci Komando Arı Tugayı Şehirlerimizin Aziz Ruhunuz şad olsun 


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.