Şanlıurfa’da çöpten eşek ayakları ve derisi çıktı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2022 - 15:20, Güncelleme: 18.12.2022 - 15:11 968+ kez okundu.
 

Şanlıurfa’da çöpten eşek ayakları ve derisi çıktı

Şanlıurfa’da çöpten eşek ayakları ve derisi çıktı
Şanlıurfa’da çöp toplayan belediye işçileri, konteynerin içerisinde eşek ayakları ve derisi buldu.Edinilen bilgiye göre olay, Haliliye’nin Yenişehir Mahallesi’nde yaşandı. Çöp toplayan belediye işçileri, konteynerin içerisinde kesilmiş eşek ayakları ile soyulmuş derisini buldu. Haber verilmesi üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Çöpten çıkartılan malzemeler araca yüklenerek bölgeden kaldırıldı. Çevrede inceleme yapan polis ekipleri, malzemeleri çöpe bırakan kişi ya da kişileri belirlemek için çalışma başlattı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Şanlıurfa’da çöpten eşek ayakları ve derisi çıktı
Şanlıurfa’da çöp toplayan belediye işçileri, konteynerin içerisinde eşek ayakları ve derisi buldu.
Edinilen bilgiye göre olay, Haliliye’nin Yenişehir Mahallesi’nde yaşandı. Çöp toplayan belediye işçileri, konteynerin içerisinde kesilmiş eşek ayakları ile soyulmuş derisini buldu. Haber verilmesi üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Çöpten çıkartılan malzemeler araca yüklenerek bölgeden kaldırıldı. Çevrede inceleme yapan polis ekipleri, malzemeleri çöpe bırakan kişi ya da kişileri belirlemek için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.