SEBAHATTİN GÜZEL: BELEDİYE BAŞKANIMIZ HAKAN KOŞTU TÜM TAAHHÜTLERİNİ YERİNE GETİRDİ

SİYASET/POLİTİKA 13.11.2023 - 13:27, Güncelleme: 13.11.2023 - 13:32 1349+ kez okundu.
 

SEBAHATTİN GÜZEL: BELEDİYE BAŞKANIMIZ HAKAN KOŞTU TÜM TAAHHÜTLERİNİ YERİNE GETİRDİ

Bergama Yaşam'a açıklama yapan AK Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, 4.5 yıldır Bergama’da hizmet veren AK Parti belediyeciliğini, hizmet açısından yapılanları ve yapılacakları anlattı.
AK Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, şunları aktardı: “CHP’nin değişim olmalı söylemini AK Parti kadroları Genel Merkezden tabana kadar 22 yıldır yapıyor. 6 Ağustos 2019 Cumhurbaşkanımızın, il başkanımızın, Belediye başkanımızın öngörüleri ile Bergama ilçe Başkanı olarak atandım. 8 Mart 2020 yılında da kongrede tek aday olarak tekrar ilçe başkanı seçildim. O günden bu zamana kadar yönetimde bir değişiklik yapmadım, genel merkezimiz genel seçimlerden sonra Türkiye genelinde değişime geçti. İzmir de de 14 ilçe başkanımız gerek Belediye Başkanlığı aday adaylığı ya da belediye meclis üyelikleri için müsaade istediler, görev değişikliği oldu. İl başkanımız 16 ilçe başkanı ile bir toplantı yaparak bizi tekrar görevlendirdiler. 30 ilçenin tamamında teşkilatlar tekrar yenileniyor ve bundan sonra kimse “ Ben meclis adayı, Belediye başkan aday adayı olacağım” diyerek istifa edip ayrılamayacaklar. 2024 yerel seçimlerine de bu kadro ile gidilecek, biz de önümüzdeki hafta içerisinde arkadaşlarımızla istişare ederek yeni yönetimimizi, il başkanlığına; genel merkezimize sunacağız."
Bergama Yaşam'a açıklama yapan AK Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, 4.5 yıldır Bergama’da hizmet veren AK Parti belediyeciliğini, hizmet açısından yapılanları ve yapılacakları anlattı.

AK Parti Bergama İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, şunları aktardı:

“CHP’nin değişim olmalı söylemini AK Parti kadroları Genel Merkezden tabana kadar 22 yıldır yapıyor. 6 Ağustos 2019 Cumhurbaşkanımızın, il başkanımızın, Belediye başkanımızın öngörüleri ile Bergama ilçe Başkanı olarak atandım. 8 Mart 2020 yılında da kongrede tek aday olarak tekrar ilçe başkanı seçildim. O günden bu zamana kadar yönetimde bir değişiklik yapmadım, genel merkezimiz genel seçimlerden sonra Türkiye genelinde değişime geçti. İzmir de de 14 ilçe başkanımız gerek Belediye Başkanlığı aday adaylığı ya da belediye meclis üyelikleri için müsaade istediler, görev değişikliği oldu. İl başkanımız 16 ilçe başkanı ile bir toplantı yaparak bizi tekrar görevlendirdiler. 30 ilçenin tamamında teşkilatlar tekrar yenileniyor ve bundan sonra kimse “ Ben meclis adayı, Belediye başkan aday adayı olacağım” diyerek istifa edip ayrılamayacaklar. 2024 yerel seçimlerine de bu kadro ile gidilecek, biz de önümüzdeki hafta içerisinde arkadaşlarımızla istişare ederek yeni yönetimimizi, il başkanlığına; genel merkezimize sunacağız."

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.