Seferihisar'da türkü dolu gece

EGE HABERLERİ 15.07.2023 - 01:15, Güncelleme: 15.07.2023 - 01:30 4561+ kez okundu.
 

Seferihisar'da türkü dolu gece

Seferihisar Belediyesi ile Seferihisar Müzik, Kültür, Sanat ve Halk Oyunları Derneği birlikte Türkü Gecesi düzenledi.
Sığacık Kaleiçi’nde, şef Dilek Güney eşliğinde gerçekleştirilen konser de, yöresel türküler seslendirildi. Etkinliğe Seferihisar Belediyesi Başkan Yardımcıları Yelda Celiloğlu ve Nuriye Hepterlikçi, Meclis Başkan Vekili Rahmi Tezel Çınar da katıldı. Kaleiçi’ni dolduran seyirciler, söylenen türkülere eşlik etmesi renkli görüntüler oluşturdu. Oyun havaları eşliğinde eğlenen vatandaşlar, unutulmaz bir konser akşamı yaşadıklarını ifade ettiler.  
Seferihisar Belediyesi ile Seferihisar Müzik, Kültür, Sanat ve Halk Oyunları Derneği birlikte Türkü Gecesi düzenledi.

Sığacık Kaleiçi’nde, şef Dilek Güney eşliğinde gerçekleştirilen konser de, yöresel türküler seslendirildi. Etkinliğe Seferihisar Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Seferihisar Belediyesi Başkan Yardımcıları Yelda Celiloğlu ve Nuriye Hepterlikçi, Meclis Başkan Vekili Rahmi Tezel Çınar da katıldı. Kaleiçi’ni dolduran seyirciler, söylenen türkülere eşlik etmesi renkli görüntüler oluşturdu. Oyun havaları eşliğinde eğlenen vatandaşlar, unutulmaz bir konser akşamı yaşadıklarını ifade ettiler.  

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.