Sığırcık kuşlarının gün batımı dansı hayran bıraktı

ÇEVRE/DOĞA/HAVA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2022 - 10:46, Güncelleme: 08.11.2022 - 10:36 1234+ kez okundu.
 

Sığırcık kuşlarının gün batımı dansı hayran bıraktı

Sığırcık kuşlarının gün batımı dansı hayran bıraktı
Tokat’ta sığırcık kuşlarının gün batımındaki ahenkli dansı hayran bıraktı.Tokat’ın Pazar ilçesinde ‘Yaban Hayatı Geliştirme Sahası’ olan Kaz gölünde sığırcık kuşlarının gösterisi hayran bıraktı. Yüzlerce kuşun aynı anda yaptığı senkronize hareketler kameralara yansıdı. Gökyüzünde oluşan kızıllıkta uçan kuşlar doğa harikası manzaralar oluşturdu. Sonbahar ile birlikte kartpostallık görüntülerin de oluştuğu göl havadan görüntülendi. Yaklaşık 110 kuş türüne ev sahipliği yapan Kaz gölü sosyal tesis çalışmaları nedeniyle ziyarete kapalı durumda.
Sığırcık kuşlarının gün batımı dansı hayran bıraktı
Tokat’ta sığırcık kuşlarının gün batımındaki ahenkli dansı hayran bıraktı.
Tokat’ın Pazar ilçesinde ‘Yaban Hayatı Geliştirme Sahası’ olan Kaz gölünde sığırcık kuşlarının gösterisi hayran bıraktı. Yüzlerce kuşun aynı anda yaptığı senkronize hareketler kameralara yansıdı. Gökyüzünde oluşan kızıllıkta uçan kuşlar doğa harikası manzaralar oluşturdu. Sonbahar ile birlikte kartpostallık görüntülerin de oluştuğu göl havadan görüntülendi. Yaklaşık 110 kuş türüne ev sahipliği yapan Kaz gölü sosyal tesis çalışmaları nedeniyle ziyarete kapalı durumda.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.