Simav Müftülüğü'nde toplantı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.03.2022 - 10:12, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2502+ kez okundu.
 

Simav Müftülüğü'nde toplantı

Simav İlçe Müftülüğü tarafından personel ve din görevlileri ile "Bağımlılıkla Mücadele ve Aylık Mutat Toplantı" düzenlendiği bildirildi.
Simav İlçe Müftülüğü personeli ve din görevlileri ile "Bağımlılıkla Mücadele ve Aylık Mutat Toplantı" gerçekleştirildiği bildirildi. Kütahya İl Müftü Yardımcısı Tahsin Ekim ve İl Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü Ülfet Balon’un da katıldığı toplantı, din görevlisi Serdar Zehiroğlu’nun okuduğu Kur’an-ı Kerim ile başladı. İlçe Müftüsü Hasan Serçe’nin, personel ile gerçekleştirdiği ilk toplantı olması ve Ramazan Ayı öncesi son toplantı olması vesilesi ile Müftü Hasan Serçe’nin kendini tanıttığı toplantıda, Ramazan Ayında yapılması gerekenler, zekat ve fitre, yapılan ve yapılması gereken faaliyetler ele alındı. Toplantının son bölümünde İl Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü Ülfet Balon, din görevlilerine Bağımlılıkla Mücadele konusunda sunum gerçekleştirdi.
Simav İlçe Müftülüğü tarafından personel ve din görevlileri ile "Bağımlılıkla Mücadele ve Aylık Mutat Toplantı" düzenlendiği bildirildi.

Simav İlçe Müftülüğü personeli ve din görevlileri ile "Bağımlılıkla Mücadele ve Aylık Mutat Toplantı" gerçekleştirildiği bildirildi.

Kütahya İl Müftü Yardımcısı Tahsin Ekim ve İl Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü Ülfet Balon’un da katıldığı toplantı, din görevlisi Serdar Zehiroğlu’nun okuduğu Kur’an-ı Kerim ile başladı.

İlçe Müftüsü Hasan Serçe’nin, personel ile gerçekleştirdiği ilk toplantı olması ve Ramazan Ayı öncesi son toplantı olması vesilesi ile Müftü Hasan Serçe’nin kendini tanıttığı toplantıda, Ramazan Ayında yapılması gerekenler, zekat ve fitre, yapılan ve yapılması gereken faaliyetler ele alındı.

Toplantının son bölümünde İl Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü Ülfet Balon, din görevlilerine Bağımlılıkla Mücadele konusunda sunum gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.