Simge Fıstıkoğlu Prof. Dr. Kemal Sayar İle Konuştu. "Felaketler Çağından Geçiyor"

GÜNDEM/GÜNCEL 13.03.2023 - 10:29, Güncelleme: 13.03.2023 - 19:33 1777+ kez okundu.
 

Simge Fıstıkoğlu Prof. Dr. Kemal Sayar İle Konuştu. "Felaketler Çağından Geçiyor"

Simge Fıstıkoğlu, Pskiyatrist Prof. Dr. Kemal Sayar ile deprem sonrası yaşadığımız psikoloji üzerine konuştu.
“Yas sadece sevdiklerimizi kaybetmekle olmaz, bir yaşama biçimini kaybetmek de yastır.” Simge Fıstıkoğlu, Pskiyatrist Prof. Dr. Kemal Sayar ile deprem sonrası yaşadığımız psikoloji üzerine konuştu. “Deprem bize hayatın trajik boyutunu gösterdi. Hayatın temel varsayımı incilmezlik üzerine kuruludur. Ama hayatın içine saklı kederi, trajediyi bütün bu olaylar yüzümüze vurdu” diyor Prof. Dr. Kemal Sayar. “Duyguları yaşamaktan hiçbir zaman kaçınmayalım” diyen Sayar, mutsuzluk, neden öfkeliyiz, mutsuzluğumuzu nasıl hafifletebiliriz, komplo teorileri, HAARB, haysiyet zedelenmesi ve insanlardaki deprem kaygısı üzerine Simge Fıstıkoğlu’nun sorularını yanıtladı.  
Simge Fıstıkoğlu, Pskiyatrist Prof. Dr. Kemal Sayar ile deprem sonrası yaşadığımız psikoloji üzerine konuştu.

“Yas sadece sevdiklerimizi kaybetmekle olmaz, bir yaşama biçimini kaybetmek de yastır.”

Simge Fıstıkoğlu, Pskiyatrist Prof. Dr. Kemal Sayar ile deprem sonrası yaşadığımız psikoloji üzerine konuştu.

“Deprem bize hayatın trajik boyutunu gösterdi. Hayatın temel varsayımı incilmezlik üzerine kuruludur. Ama hayatın içine saklı kederi, trajediyi bütün bu olaylar yüzümüze vurdu” diyor Prof. Dr. Kemal Sayar.

“Duyguları yaşamaktan hiçbir zaman kaçınmayalım” diyen Sayar, mutsuzluk, neden öfkeliyiz, mutsuzluğumuzu nasıl hafifletebiliriz, komplo teorileri, HAARB, haysiyet zedelenmesi ve insanlardaki deprem kaygısı üzerine Simge Fıstıkoğlu’nun sorularını yanıtladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.