Sivasspor 8 hafta sonra kazandı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2022 - 23:24, Güncelleme: 10.10.2022 - 22:58 1898+ kez okundu.
 

Sivasspor 8 hafta sonra kazandı

Sivasspor 8 hafta sonra kazandı
DG Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda karşılaştığı Medipol Başakşehir’i 2-0 mağlup etti. Konuk ekip, 8 hafta sonra galibiyetle tanıştı.Sivasspor, 8 haftalık galibiyet hasretine Medipol Başakşehir deplasmanında son verdi. Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında Başakşehir, deplasmanda karşı karşıya geldiği Başakşehir’i 2-0’lık skorla mağlup etti. Bu sonuçla kırmızı-beyazlılar, ligde 8 maç aranın ardından galibiyet alarak, puanını 7’ye yükseltmiş oldu.Söz konusu 8 haftada son galibiyetini geçen sezon evinde Kayserispor’u 2-1 yenerek alan Yiğidolar, bu sezon ise 1. haftada Gaziantep FK ile 1-1 berabere kalırken, 2. haftada da Adana Demirspor’a 3-0 yenildi. 3. haftada Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Yiğidolar, 4. hafta karşılaşmasında da Beşiktaş’a 3-1 mağlup oldu. Kırmızı-beyazlı ekip 5. hafta müsabakasında ise Fatih Karagümrük ile 0-0, 6. haftada da İstanbulspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Sivas ekibi 7. haftada MKE Ankaragücü’ne 2-1 yenilirken, 8. haftada ise Hatayspor’a 2-1 mağlup olmuştu.
Sivasspor 8 hafta sonra kazandı
DG Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda karşılaştığı Medipol Başakşehir’i 2-0 mağlup etti. Konuk ekip, 8 hafta sonra galibiyetle tanıştı.
Sivasspor, 8 haftalık galibiyet hasretine Medipol Başakşehir deplasmanında son verdi. Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında Başakşehir, deplasmanda karşı karşıya geldiği Başakşehir’i 2-0’lık skorla mağlup etti. Bu sonuçla kırmızı-beyazlılar, ligde 8 maç aranın ardından galibiyet alarak, puanını 7’ye yükseltmiş oldu.
Söz konusu 8 haftada son galibiyetini geçen sezon evinde Kayserispor’u 2-1 yenerek alan Yiğidolar, bu sezon ise 1. haftada Gaziantep FK ile 1-1 berabere kalırken, 2. haftada da Adana Demirspor’a 3-0 yenildi. 3. haftada Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Yiğidolar, 4. hafta karşılaşmasında da Beşiktaş’a 3-1 mağlup oldu. Kırmızı-beyazlı ekip 5. hafta müsabakasında ise Fatih Karagümrük ile 0-0, 6. haftada da İstanbulspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Sivas ekibi 7. haftada MKE Ankaragücü’ne 2-1 yenilirken, 8. haftada ise Hatayspor’a 2-1 mağlup olmuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.